Te beletenned a babakocsiba a macskadat?
Figyelt kérdés
Most latom facebookon, hogy egyik ismerosomek babat varnak es felraktak egy kepet, amin rajta van, hogy a macsakajuk benne van a babakocsiban. A baba meg nincs meg, meg tobb, honap, mire megerkezik, a macska szobamacska. Lehet baja igy szegeny babanak? Lehet, valakinek fel kene ra hivni a figyelmuket, hogy nem kene? Vagy csak en gondolom igy?2012. okt. 14. 12:40
11/17 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de szerintem az, hogy belerakja valaki egy kép erejéig a macskát a még meg sem született babájának a kocsijába, nem egy lapon említhető azzal, aki felügyelet nélkül hagyja az állatot a gyerekkel és hagyja megfulladni. Aki ezt teszi valószínűleg másra sem figyel oda és az ablakon is lazán kiugorhatna a gyerek.
12/17 anonim válasza:
nem tenném bele, sőt nem tartanék macskát kisbaba mellett
13/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Te erről tényleg kiírtál egy kérdést? Ennyire unatkozol? Annak a "szegény" babának semmi baja nem lesz, nyilván ki fogják takarítani a babakocsit (ki lehet), de ha szerinted ez ennyire felháborító miért nem mondod meg Nekik egyenesen, ahelyett, hogy a hátuk mögött csámcsogsz Rajtuk.
14/17 anonim válasza:
Érdekes dolog ez akinekk van macskája vagy kutyája az tudja.A macska magától is belemászik fekszik akármibe nem kell ahoz beleteni.Nekünk mikor a kicsikém a pociban volt volt benti kinti cicánk és egy szoba harci kutyánk.Hát a cica mindenhova feküdt igy sajna probáltam kintre szoktani ami elég nehéz volt és valaki sajna megmérgezte a cicámat.A kutyust imádom de,mikor meglet a kici tetötérből kilet csukva mert félttetem a kicsit.Amikor megszülettet megkellet neki mutatni mert érezte itt valami történt olyan édi volt.Most másfél éves a lányom imádja a kutyát és viszont.Nem hiszem hogy,hagyják majd a cicust belefeküdni a kosiba vagy akár az ágyába-bár egy macskát nem lehet tanitani.Az ő életük.Hagyd őket.Én se adnám semiért a kutyám de nem is hagyom őket a kicsivel egyedül.
15/17 anonim válasza:
10es hozzászólásra csak annyit hogy nem kell egy gyereket steril körülmények közt tartani ,mindent 100 kimosni ,mert sose lesz immunrendszere.
A macska (a miénkből kiindulva) valószínűleg maga mászott bele ,és mivel viccesnek tartották ,lefotózták. Mivel visszacsinálni pl. nem tudják.Sőt a 3másodperces szabály sem érvényes :)))
És igen ,inkább a magad dolgával foglalkoznál.
16/17 anonim válasza:
Valószínüleg sokkal több szärt belapátolsz a szádba mint gondolnád,lehet macskaszőrrel még jobban is járnál ,mint egy buszozás után akár mosol kezet akár nem. Arról nem is beszélve hogy a legtöbb ember fogkeféjén az egész család tagjaitól származó székletmaradványok vannak , akkor is ha külön helység a mosdó és a wc .Most volt egy műsor a NGon.
17/17 anonim válasza:
Szerintem te már eldöntötted, hogy felháborodsz a dolgon, szerintem nem kell segítenünk ebben. Két dolgot tehetsz: háborogsz magadban vagy szólsz az ismerôsödnek, hogy ez szerinted micsoda felháborító felelôtlenség. Ja, azt nem akarod. Akkor marad az egyes pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!