Te beletenned a babakocsiba a macskadat?
Nem tenném bele!!
De biztos kitisztítja a babakocsit mire a baba megszületik!
Teljesen egyetértek a 2. válaszolóval, nem neked kell foglalkozni vele, h mit kéne és mit nem. Ők így élnek, nekik így a jó és így tetszik. Felhívni a figyelmüket? Hát mi és ki vagy te?
Mellesleg ha szobatiszta akkor szobatiszta... Vannak akiknek igenis nagyon fontos a háziállat, mint egy családtag, én nem tenném bele, de nem is szólnék bele abba ha más beleteszi.
Egy rendesen tartott, tiszta egészséges macskától nem lesz baja a gyereknek Nyilván nem kell a macskaalomban hemperegnie a babának, de normál keretek között én nagyon nem értek egyet a burokban neveléssel és avval, hogy az állatot távol kell tartani a gyerektől. Azt írod még meg sem született az a "szegény" (nem értem miért kell ilyen jelzőt használnod) baba. Akkor meg mi a gond? Nyilván kisöprik és letisztítják mielőtt beleraknák a babát.
(Mielőtt lepontoz valaki, hogy felelőtlen anya vagyok, NEM raknám úgy bele a macskát a babakocsiba, ha már megvan a baba és használjuk a kocsit.)
Ezeket a babakocsikat nem lehet 100%osan kitakaritani (nekem is van gyermekem es babakocsim is), hiaba irjak, hogy huzatja jol takarithato, max szappanos vizzel attorolgetet, csakhogy akkor meg a hab marad benne, orult maceras kitakaritani.
Szobaban tartott kutyarol, macskarol meg csak annyit kerdeznek, hogy minden egyes pisiles kakalas utan kimossatok az allat hatsojat? Elofordul, hogy rakerul a bundajara. (Anyosomeknak van szobakutyaja, es gondolom ha kutyaknal elofordul, elofordulhat macskaknal is. De ha meg nem is, akkor is a luka erintkezett az urulekkel, tehat ott a bacilus. Ami nekik nem art, mert ok igy vannak kialakitva, de az nem jelenti azt, hogy egy ujszulott gyenge kis immunrendszere orommel fogadna az ilyen bacilusokat. Felre ne ertsetek, nem feltettem en soha a baciktol a babamat, de direkt modon nem kockaztattam az egeszseget.
Persze nem fogok nekik szolni, mar kommenteltek is eleg erdekesen a kepet paran...
Egy nagyobb gyermek aludhat is akar egyutt egy macskaval, na de egy ujszulott babakocsijaba belerakni egy macskat...
Sokan latom, hogy mar nagyon pici babak kozelebe odaengedik az allatot. Nincs is azzal semmi baj, ha megtanulja szeretni az allatokat, de ki nem allhatom azokat a kepeket, mikor a picibabanak szajaba liheg a kutya, a baba meg magathetetlen. Epp most olvastam egy esetet, picibabara rafekudt a macska, hogy melegitse kis gazdajat...az meg megfulladt. Ha egy allatot egy legterben tartanak egy babaval, en azt mondom, amig a gyermek magatehetetlen, az allatnak semmi keresni valoja nincs korulotte. Rakerulhet a szor a kezer, azt meg megeszi a gyerek. Johettek azzal, hogy semmi baja nem lesz, azoknak uzenem, hogy akkor egyenek sok macskaszort.
Ez csak a sajat velemenyem. Le lehet hurrogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!