Van listátok egy 13 hós babához, hogy mit vigyetek neki nyaraláskor? Átküldnétek?

Én még nem láttam ilyen listát.Sztem menj végig mindenen,és írd össze(2 gyerekem van,a pici 15 hós,mi is most megyünk,én mindig így csinálom):piperecuccok(fürdető,sampon,vmi játék(amit szeret)olló,popsitörlő,pelenka,hintőpor,popsikenőcs,fülpiszkáló(és amit még használtok esetleg testápoló,olaj stb.)50 faktoros naptej
ruhák:attól függ hova és hány napra mentek,mi 11 napra megyünk,nagyon meleg helyre,ezért beteszek kb.15 pólót,10 rövid nadrágot,7-8 bodyt(ebben alszik)és a biztonság kedvéért(meg mert a repülőn hűvös van)4 hosszú ujjú felsőt és 4 hosszú nadrágot
2 fürdőlepedő,2 lepedő,10 textil pelus(én nem használok előkét,ezzel törlöm a száját)2 vékony takaró
játékok:a plüss zenélőjét elviszem(ez az ágyára van kötve ezzel szokott ébredés után játszani)1 kis mackó,2 mintás textil pelus,amivel alszik,egy kis zacsiban vannak a kedvencek(rágókák,zenélő kulcsok,kis autók stb.kb 1kg az egész)
gyógyszerek:homeopátiás szereket használunk,abból mindet(fogzásra,náthára,köhögésre)orrcsepp,Cebion csepp,Smecta(hasmenésre)lázcsillapító,lázmérő,szemcsepp,B vitamin ampulla(doki írta,a teába teszem,a repülőn itatom vele,hányinger,rossz közérzet ellen)Kalcium sandoz pezsgőtabletta.Attól függ hova mentek,esetleg van amit még ajánl a doki.
egyéb:evőeszköz,cumisüveg,előke,babavíz,kész tápszer,üveges kaja,babakeksz stb.
Remélem tudtam segíteni,úgy hirtelen ennyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!