Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 33 hetes kismama vagyok és a...

Hugica211 kérdése:

33 hetes kismama vagyok és a fiamnak olyan nevet választottam ami nincs anyakönyveztetve tudnátok adni valamilyen konkrét elérhetőséget?

Figyelt kérdés

2012. okt. 11. 17:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, tuti hogy ez a neve.
2012. okt. 12. 10:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem is kell kérvényeznem azt hittem nincs anyakönyvezve!! szuper nagyon szépen köszönöm örök hálám a válaszért!!!!!!
2012. okt. 12. 13:22
 13/18 anonim ***** válasza:

"Harkonnen miért akarnám átverni??? nem értem a kommented!"

Akkor úgy írom, hogy te is értsd: keresztül vinni a Magyar Tudományos Akadémián. Ugyanis ők engedélyezhetnek utóneveket!

De közben leírtad a "Deniel"-t, az magyarul Dániel, aztán úgy becézed, ahogy akarod, angol nyelvterületen pedig úgyis Deniel-nek fogják nevezni!

Probléma megoldva!

2012. okt. 12. 17:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Most már tudod mi az az MTA. Tőlük idézek:

6. Az idegen nyelvi eredetű újabb utóneveknek a magyarban meglevő, már meghonosodott megfelelőit ajánljuk bejegyzésre, ha vannak ilyenek (pl. Casper helyett Gáspár, Chatarina helyett Katalin).

[link]

2012. okt. 12. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:
De azért jobb, ha felhívod őket. Biztos ami tuti.
2012. okt. 12. 18:14
 16/18 A kérdező kommentje:
Én tudom végig olvastam de akkor ennyivel ne legyen Antonió mert az Magyarba Antal vagy Carlos mert az Károly de hál Istennek volt egy kedves hozzászóló és tájékoztatott hogy az ismerőse kisfiát Deniel-nek hívják! Köszönöm neki és nektek is!
2012. okt. 12. 20:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy ismerős fia Deniel, és azt is írtam, hogy azért hívd fel őket, hogy biztosra menj. Mert a listában tényleg nincs benne, pedig ez év októberi.
2012. okt. 12. 20:54
 18/18 A kérdező kommentje:
mindenképp felhívom köszönöm szépen!
2012. okt. 12. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!