Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik éjszaka?

Miért nem alszik éjszaka?

Figyelt kérdés
Most 16 hós, 6 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Kb. 1 hónapja viszont minden éjszaka felkel, egy szobában van velünk, de külön ágyban. Ha felkel visszaaltatom, de általában utána mégegyszer ébred és akkor már nem alszik vissza, csak ha közénk rakom. Nem hiszem, hogy az a baja, hogy nem velünk alszik, mert ha köztünk van, sokkal nyugtalanabbul szundikál, felsír, stb. Nem tudom mit tegyek. Próbáljam meg a különszobát?
2012. okt. 11. 11:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Amikor megszületett, ragaszkodtam hozzá, hogy velünk aludjon. Nem gondoltam volna, hogy ilyen simán fog menni az átszoktatás. Múlt éjjel már fel sem ébredt, reggel pedig átcsattogott hozzánk, jókedvűen. Már én is nyugodtabban alszok, tudom, hogy neki ott a jó. Minden este automatikusan megy a szobájába, felmászik az ágyára. De azért hiányzik...:) Na de mindenkinek így a legjobb!
2012. okt. 18. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!