Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért érzek így?

Miért érzek így?

Figyelt kérdés
Van már 2 gyermekem (3,5 és 11 hónaposak).De most megint olyan érzésem van,hogy szeretnék még szülni,kismama lenni.Aztán pedig mégsem,elég a 2 gyerkőc.Szeretném a "régi" alakomat (8kg fogyni),a másik pillanatban pedig azt a bizonyos "pingvin"típust.Mitől van ez a kettősség?Mással is volt ilyen?
2012. okt. 11. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

1 hónapos a lányom.én imádtam terhesnek lenni!egyszer én is arra vágyom hogy bárcsak még az lennék,egyszer meg arra hogy mikor lesz megint olyan alakom mint terhesség előtt(SOHA!!!)

2012. okt. 11. 10:36
 2/9 A kérdező kommentje:
3,5 év lett volna
2012. okt. 11. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy kisfiam van (32 honapos) es sokszor elojon ez a bizonyos kettos erzes. :) Van amikor vagyom egy kisbabara, tesora es vannak olyan pillanatok amikor azt mondom nekem ez eleg volt boven. Nallam kozrejatszik az is, hogy mar visszajottem regen melozni, visszarazodtunk a rendes hetkoznapokba, a kisfiam imadja a bolcsit es bevallom, hogy jelenleg nagyon jol erzem magam. Nem kivanom megegyszer vegigcsinalni. De vannak olyan napok amikor motoszkal a gondolat a fejemben, hogy megsem lenne olyan rossz. :) Szerintem attol fugg milyen napom van. En eppen a kettos erzes miatt nem vallalok be megegy gyereket. Mert ugy erzem erzelmileg es fizikailag is 100%-ig biztos kell lennem abba amit szeretnek. Amig ez a jojo efektus all fent addig jobb mindenkinek ugy ahogy most van.
2012. okt. 11. 10:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én ki is írtam egy kérdést ezzel kapcsolatban,belinkelem neked,ugyanez a kettőség volt bennem,mostanában viszont örülök,hogy akkor helyén volt az eszem,jobb várni amíg tényleg mindketten 100%osan biztosak vagyunk benne.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

2012. okt. 11. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én szülés után éreztem így, kb 1 hónapos volt a pici, amikor bejelentettem a páromnak, hogy amikor már lehet szerelmeskedni, én nem fogok szedni gyógyszert, de nem is védekezünk máshogy. Nézett ám rám nagy szemekkel, majd megkérdezte, h végig gondoltam én ezt? És nem! Nem gondoltam végig, ugyh megint jött az érzés, h úristen, előszőr rázódjak már bele az anya szerepbe. De amikor kedvesen mosolyog rám a fiam, újra és újra előtőr belőlem, h szeretnék neki kistesót, most azonnal :D én is imádtam terhes lenni, lehet h ezért is van ez. Nem tudom, bár most h ilyen kis rosszcsont a fiam, bőven elég ő nekem egyenlőre:)
2012. okt. 11. 11:42
 6/9 Kiki01 ***** válasza:
Én is pont így vagyok, egyszer megveszek egy kistesóért, másszor meg az álláshirdetéseket nézegetem:) Persze, mindent akarunk egyszerre, de sajna választani kell.
2012. okt. 11. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Másfél éves a lányom, 3 hetes a fiam, de én is így érzek. Szívem szerint már amikortól lehet jöhetne a harmadik, másrészt meg könnyes szemmel nézem a régi ruháimat és már alig várom, hogy eljárhassak tornázni és újra csinos nőnek érezzem magam, vissza akarom kapni a régi formámat.... Nehéz ez:)
2012. okt. 11. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Bennem is ez van. 1 éves a lányunk, de annyira szeretnék megint kismama lenni... A szívem összeszorul, hogy még nem lehet, és lehet, hogy soha nem is lesz kistesó... :(( Még legalább egy évet kell várnunk. (Császárral szültem, és 2 év pihenőt javasolt a doki, meg hitelünk is, jövő nyáron jár le.) Nehezíti a helyzetet, hogy sógornőm viszont megint kismama, nekem meg sajog a szívem. Az eszemmel tudom, hogy várni kell, de mégis... :)
2012. okt. 11. 16:42
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszaitokat!
2012. okt. 12. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!