Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért érzek csalódást, hogy...

Miért érzek csalódást, hogy mindkét gyermekem lány?

Figyelt kérdés
Annyira szerettünk volna másodjára kisfiút és néha rossz,hogy ez nem adatott meg.
2011. júl. 1. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, mert a család vagy a párod ezt sugalja.

Nekem a párom rettenetesen fiut akart, de mióta kislány azóta azt mondta jöhet a következö is lánynak.

egyébként sokkal praktkusabb is mert ott van a halom méregdrága kislány ruhák amit nem adhatok egy kisfiura rá.

2011. júl. 1. 14:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak a gyerekkel ne éreztesd!

Értem, hogy kisfiút szerettél volna, de találd meg a szépségét annak, hogy két lányod van!

Anyósomnak 3 fia van, és most sorjában csak lány unokái születtek. Azt mondta, hogy bár kellett várni a lányokra 30 évet, de végre vannak lányok is a családban. :)

Tudom ez nem vigasztal, de hidd el, két lány is jó dolog!

2011. júl. 1. 14:37
 3/13 A kérdező kommentje:
Úgy irigylem azokat akiknek van kislányuk meg kisfiúk is. A férjem tegnap a szomszéd kisfiúval focizott és a szívem szakadt meg,hogy én ezt nem tudtam neki megadni. Annyira gáz!! Tök hülye vagyok tudom...
2011. júl. 1. 14:37
 4/13 anonim ***** válasza:

Ezért nem görcsöltem azon,hogy milyen nemű lesz a baba.

Elsőre lány lett és még nem tudjuk,hogy milyen nemű lesz a baba.Én legbelül lányra vágyom,de bár a férjem azt mondja,hogy mindegy,hogy milyen nemű lesz csak egészséges,tudom,hogy egy kis trónörökösre vár.

Ez a csalódás egy kis idővel el fog múlni,ne aggódj.

2011. júl. 1. 14:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy mások elvárásainak szerettél volna tudat alatt megfelelni. Nekem két fiam van, és sokszor megkaptam, hogy "az igazi családmodell" az egy fiú, egy lány. Magadban kell eldöntened, hogy tényleg csalódás e, vagy inkább csak megfelelési vágy. Én jelenleg a harmadikat várom (26 hetes vagyok), a környezetem már "eldöntötte", hogy ennek már lánynak kell lennie. Engem pedig annyira nem érdekel, hogy meg sem kérdeztem az ultrahangon a nemét. Szerintem egy anyának "nemtelenek" a gyerekei. Nem azért fogod jobban szeretni, mert fiú, vagy mert lány. Próbáld magadban megfogalmazni, hogy mi is hiányzik. Lehet, hogy nem is találsz "igazi" választ. Örülj a lányaidnak, annak, hogy egészségesek és ne foglalkozz másokkal.
2011. júl. 1. 14:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen jót írsz utolsó. Nekem két fiam van. Szívem vágya egy lány...Szeretnék egy harmadik babát és azt is tudom, hogy a szívem legmélyén inkább azért szeretnék hátha lány lenne, csak ezt nem könnyen vallom be magamnak sem. Lehet ha összejön én sem kérdezném meg a nemét, és akkor más lenne picit.

Bocs az offért.

2011. júl. 1. 14:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem rajtad múlik, hogy lány vagy fiú. Te így is, úgy is az X-et adod, a párod meg vagy X-et (lány), vagy Y-t (fiú) :)))) Nálunk egy fiú van, apa puncist szeretett volna (előző házasságából is fia van), majd még próbálkozunk.
2011. júl. 1. 14:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ezt nyomatja neked a család, vagy te hiszed, hogy az egy lány, egy fiú jobb felállás. a reklámokban is mindig egy lány, egy fiú van mikor családot mutogatnak. meg még mindig él ez a régi és főleg vidéki baromság, hogy a lány az nem gyerek. az lány.

mi a lányunk után 30 hétig fiút vártunk, ill. azt mondták az lesz. nagyon örültünk neki. aztán a 30. héten mondták, hogy sorry, félrenéztük. lány. akkor meg annak örültünk és jött a sok kérdező, hogy biztos nem vagytok csalódottak??? Miért lennénk azok? Sokan nem hitték, hogy nem érzünk csalódottságot amiért "csak" lány :DDDDDD

2011. júl. 1. 14:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez megváltoztatni már nem tudod, a lányoknak pedig olyan anyuka kell, aki nagyon szereti őket, és nem nézi azt, hogy lányok vagy fiúk. Férjednek pedig bőven fut jutni boldogság két lányka mellett is, nem kell ehhez feltétlen fociznia egy fiúval.

Ha az lenne az igazi családmodell, hogy apa-anya, egy fiú-egy lány, akkor nagyon sok boldogtalan család élne a Földön...

A csalódottságod el fog múlni!

2011. júl. 1. 15:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Majd a 3. fiú lesz!!!

Hajrá!!

2011. júl. 1. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!