A baba születési súlya csak az anyától függ! Mit szóltok ehhez?
2012. okt. 9. 22:52
11/15 anonim válasza:
Nálunk bejön ez az elmélet, én 3620-al születtem, lányom 3580 gr-al :-)
12/15 anonim válasza:
A férjem, és én is 2500gr-mal születtünk. A fiúnk pedig kereken 3000gr volt.
13/15 anonim válasza:
Nálunk nem nagyon stimmel, a tesóm is és én is koraszülöttek voltunk (szerintem anyukám terhesen is dohányzott, de nem tudom biztosra). A tesóm 2kg én 2350g voltam. A lányom 3800g volt, és egy héttel túlhordtam.
14/15 anonim válasza:
Szerintem a természet így alkotta meg, csak az ember szeret belenyúlni a természet működésébe, és azzal, hogy sokan (helyesen) terhesvitaminokat szednek biztos elérnek egy kis növekedést, súlygyarapodást.
15/15 anonim válasza:
Nálunk bejött. Én 3800 grammal születtem, a gyerekeim pedig 4080 és 3770 grammal. A férjem 3500 g volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!