Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbaba mellett elítélendő ha...

Kisbaba mellett elítélendő ha tanulok?

Figyelt kérdés
Ha majd megszületik a pici szeretnék tanulni kicsit. Az angol nyelvvet már középszinten beszélem, de szeretném felfrissíteni, viszont a németet is szeretném megtanulni. 3 évig szeretnék a picivel otthon maradni, ezalatt szereteném ezt összehozni. Szerintetetk leehtséges? Vagy hagyjam a fenébe és minden percben a kicsire figyeljek? Otthon tanulnék, egyedül, nem tanárnál, akihez el kellene járni. Igazából, ha mennék majd vissza dolgozni, akkor nagyon jól jönne.
2012. okt. 9. 11:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
1,5 éves kisfiús vagyok,mi a szülőktől 130-120 kmre laktunk,párom vagy dolgozott vagy suliba ment,én vagy otthon voltam vagy zhra,vizsgára mentem,váltottuk egymást,vagy mindketten otthon voltunk,a baba mellett produkáltam a legjobb átlagaimat.Jó is volt eljárni,nem kattantam be az otthonüléstől.Nem vagyok egy otthonülős típus. Babám születése előtt az összes 2.év 2.félévi zh-it megcsináltam,majd 6 hetes volt,mikor visszamentem levizsgázni,4 hónapos volt mikor kezdődött az utolsó év.Kisfiam egy önálló egyéniség volt már piciként is és úgy is szoktattam,hogy tudjon eljátszani magában is,aludni is jól aludt,végig aludta az éjszakát,egyedül aludt el,és aludt napközben 2szer is,nem volt beteges,nagyon eleven,értelmes fiúcska volt picinek is,sokszor két embert igényelt de simán volt időm tanulni mellette,még a háztartás sem úszott el.
2012. okt. 9. 18:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, nagyon biztató, amiket írtatok! További minden jót Nektek az Élet minden területén!
2012. okt. 9. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!