Kisbaba mellett elítélendő ha tanulok?
Semmi probléma vele!
Nagyon sokan csinálják így, sőt még olyat is ismerek, aki a mérlegképest végezte így, és a kötelező vizsgákra is eljárt. Órákra nem járt be a megyeszékhelyre hetente, de vittük neki a jegyzetet, és volt tankönyve is. Mire lejárt a 3 év, lett egy új szakmája.
Attól félsz, hogy anyósod lefejez? :D:D
Hagyjuk már, valaki egyetemre jár csecsemő mellett levelezőn.
Én az ikreim mellet végzem a főiskolát. 2 nyelvvizsga meg egyéb követelmények, de csinálom. (most gyes alatt)
Visszamaradott, aki úgy gondolkodik...
Köszönöm a válaszokat!
És mennyire megvalósítható ez? Mennyit tudtok tanulni mellette? Mekkorák a gyermekeitek? Mennyit alszanak?
Jól megy a tanulás?
(Bocsi a sok kérdésért!)
Az ikres vagyok:)
Sztem csak segítséggel megy. A vizsgaidőszak elég kemény, mindig fel akarom adni, de amikor olyan jegyet szerzek, amiről nem is álmodtam, akkor büszke vagyok és új erőre kapok!
Nekem 20 hónaposak a fiaim most, még van gyakorlattal együtt kb. 2 évem. Ebéd után alszanak, olyan másfél-2.5 óra nyugi van. Én nem tudok sokat ilyenkor tanulni, de megoldom, főleg vizsgaidőszak alatt. Vagyis akkor segítséggel, máshogy nem menne.
Az én ismerősöm (aki a mérlegképest végezte) szintén csak családi segítséggel ment neki. Az egy dolog, hogy én indigóval jegyzeteltem és vittem neki az anyagot, de leülni megtanulni csak neki kellett.
Ahogy elmondta, éjszaka, amikor a pici már aludt, a férje a tervező asztal mellett dolgozott-rajzolt éjfélig, ő a másik asztalnál tanult. No meg a nagymami is ott volt, ha vizsgára készült, és a napi mosásba, főzésbe, takarításba besegített neki.
Ez másként nem nagyon fog menni, persze az sem mindegy, hogy milyen suli, és abban milyen szintre akarsz eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!