Kismamák! Havonta kb mennyit költötök a babára?
Még nincs babám, de tervezem. És érdekelne, hogy egy hónapban mennyit kell "rááldozni" a kicsire? Mennyiből jöttök ki? (kaja, játékok, orvos, pelenka... stb)
Köszi
Orvos: amig túl pici volt, nem mertem utcára vinni az első 3 alkalommal házhoz hívtam 5000-ért. per alkalom. (hagyott némi kivánnivalót maga után, de ez most más tészta)
Ruha: hál istennek nagyon sokat kaptam rokonoktól, barátoktól. De persze párat én is vettem tescoba jók vannak, de még a kínai boltban. Túl sok úgy sem kell, mert 3-4szer ráadod és kinövi. Kb. havi 3-4000 ha olcsót veszel.
Játék: párat vettem csak, zenélő forgó 4000 volt, meg 1-2 apróság. De ezt sem veszel minden héten. Kb. havi 5000 attól függ mit hol veszel.
Kaja: még egyenlőre tápszer, de nem olcsó havi 20-2500 ezer (receptre).
pelenka, popsitörlő: is kb. havi 15000, popsitörlőt is kaptam egy rakattal még van vagy 8 csomagom. De abból is a 5-600 forintosat veszem nem 800 ft-osat, mert nem ér többet.
Kb. ennyi. De én figyelek az akciókra, velünk szemben van egy rossman, cba. Itt szoktam vásárolgatni.
Szia!
Épp most számoltam ki: tápszer 4000ft, bébiétel: 3500ft, pelenka Huggies 2 csomag 8000ft, popsitörlő 1500ft, ruha 5000ft játék: 5000ft pelenka alátét: 1000ft bébi víz: 4000ft. 30000-40000ft/hó nálunk.
Babakocsi sport mózes hordozó egyben új 200.000.-
Bútor: gardrób pelenkázó kiságy baldahin matrac pelenkázófeltét ágynemű 150.000.-
Ruhák, nem kaptunk semmit 100.000
Kellékek cumisüvegek olló cumi sterilizáló stb.:80.000.-
Most hogy megvan a lányom,
Szopizik de már kap tápszert tejpépet bébikaját gyümölcsöt:10.000.-
Pelenka popsitörlő piperecuccok:20.000
Ruha, játék :20.000.-
Mi IKEÁs gyerekbútort vettünk, pelenkázó (két fiókos), rácsos ágy és komód, ez volt összesen 70 ezer Ft. Babakocsit 28 ezerért vettünk (Brendon - Hauck Tourago), ugyan nincs mózeskosara, de vízszintesre állítható, teljesen jó az újszülöttnek. Babaülés szintén Brendonból 40 ezer.
A többit nem részletezem, már az előttem írók megtették (tápszer, ruha, játékok, popsitörlő, bébikaja). Ruhát mi a Tescóban szoktunk venni, nagyon jókat lehet nagyon jó árban kifogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!