Hogyan lehet strandra menni baba mellett?
szia,
Nem hinném, hogy kisbaba mellett ez a legfontosabb dolog!
Én semmiképpen nem vinném strand vízbe a 8 hónapos kislányomat.
11-15 óra közt ne legyetek napon, kend be gyakran magas faktorú krémmel, adjál rá úszópelust, aztán hajrá :)
Az enyémek szerették a felfújható kiscsónakot is, aminek alul volt két luk a lábaknak.
Szervezz be barátnőket, nagymamát, akkor teljes lesz a pihenés, biztosan jut idő magatokra is ;)
Igenis, nem kell kihagyni, én is vittem tavaly az akkor 4 hónapos babámat, igaz, ő a vízbe nem ment, de a tesóinak büntetés lett volna otthon maradni... minden megoldható!
Én írtam az első választ:
Nem azt mondom, hogy sehova nem lehet vinni, és megáll az élet.
Mi 2 hetes korától visszük magunkkal mindenhová a csajt, és abszolút nem vagyok annak a híve, hogy a széltől is óvjuk a gyereket.
De a strand vize azért nem a legtisztább, ahol ilyen-olyan emberek elvégzik kisebb-nagyobb dolgaikat.
Max. a baba pancsoló, de azt hiszem azt meg ilyen picik még nem használhatják, ugye, mert felnőtt nem mehet be velük. Gondolom nem 1-2 órát akarsz eltölteni a strandon. Annál többet meg nem tudom, hogy fog elviselni egy ilyen pici, főleg, ha van 30-32 fok.
Egy 9 hónapos kiscsaj anyukája.
Szia.
Vidd nyugodtan.A lányom 4 hónapos,és öt is fogjuk a strandra vinni.Persze nem tüzö napon,´´es nem ka´nikulában.Növérem is vitte a lányát,és semmi bajuk nem lett.Ha vízböl kijöttök,égyböl zuhiztasd le,pelust le,kend be a börét krémmel,és minden ok lessz.
15hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!