17-18 hónapos babának rendelnél ételt ételszállító cégtől? Ha igen melyiktől?
Figyelt kérdés
Láttam már, hogy egyes ételszállító cégek készítik a bölcsöde ételét, ekkor gondoltam arra, hogy milyen lenne, ha én is kipróbálnám.2012. okt. 6. 12:03
1/7 anonim válasza:
nem én fözök neki jobba szeretem ha tudom mi van benne és friss
2/7 anonim válasza:
Nyáron a nyaralás alatt rendeltem a Teletáltól, abból evett a lányom is 2 hétig. De állandóan nem rendelnék, mert nem tudom, hogy mi van benne. Plusz nem jössz ki olcsóbban, mint ha főznél. Főzz 2 naponta, úgy nem megy el sok időd és spórolsz is.
3/7 anonim válasza:
Én néha a Teletáltól szoktam rendelni.sztem nagyon jó minőségű ételeket készítenek.az óvodában,bölcsiben is esznek a gyerekek,és abban sem tudjuk hogy mi van....
5/7 anonim válasza:
akkor gondolom az első válaszoló soha nem járt még étteremben és nem is tervezi.Még a végén megmérgezik!
6/7 anonim válasza:
Semmiképpen a felnőtt ételektől eltérő összetételre van szükségük. Nézd meg a bölcsisek étlapját!
7/7 anonim válasza:
Érdekes lesz a válaszom az előbbiek fényében: amikor hazajöttünk a kórházból, 3 hétig a Telefutártól rendeltünk. Nagyon fűszeresnek és zsírosnak éreztem, így nem rendelnék tőlük a lányomnak. Bár lehet, hogy csak a hormonok, megváltozott ízérzékelés miatt éreztem így :-)
Az én lányom tavasszal lesz ennyi idős, én is gondolkodok rajta hogy rendeljek, mert a főzéssel töltött időt szívesen tölteném vele a szabadban.
Hogy melyiktől, azt nem tudom :-( Nézz utána, próbáljatok ki többet hogy melyik ízlik nektek, melyik van a ti szájízetek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!