Szerintetek melyik a legjobb ételszállító? Van olyan, aki melegen hozza ki az ételt?
Én egyszer rendeltem a Tőzsdétől. "Adminisztrációs hiba" miatt nem hozták ki a kaját, és még csak elnézést sem kértek. Többet nem rendeltem tőlük.
Cityfood (Foodplusz ugyanaz) egész jó, most az Egészségkonyha biokajáját eszem, kipróbáltam a Vegafutárt, az nagyon érdekes. Az a baj velük, hogy mindegyik pár hét alatt megunható.
Pesten a IX. és XIV. kerület környékére szállít az Aréna, ők melegen viszik ki a kaját. Viszont csak napi egyféle menü van, 2 fogásos, leves és második, vagy főétel és desszert. Nagy az adag, de magyarosan főznek (hízlal!), 890 Ft. Hátrányuk: minden nap oda kell csörögni, hogy kéred a menüt, nem lehet egész hétre megrendelni. Előnye: nagyságrendekkel jobban esik a friss kaja (melegen kapod), mint a lehűtött, reggel szállított.
Én a Teletálat próbáltam, nagy adag, és nem is drága, de mostanában valami zselé-szerű anyagot tesznek a főzelékekbe. Elég undi. Mától a gastroyalt próbálom, nagyon finom, de olyan kicsi adag, hogy leves mellett is kopog a szemem az éhségtől (pedig fiatal, vékony nő létemre nem vagyok valami nagyétkű).
Interfood-ot próbálta valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!