Ezt hogy lehet megoldani egy babával?
3 hetes a babánk és nem tudom,hogy az alábbi dolgot hogy csináljuk majd.
Nem tudok főzni,ezért eddig étterembe jártunk,az utóbbi 3 hétben pedig rendeltünk,mert még étterembe nem voltunk a kislányunkkal.Viszont nem tudom,hogy csináljuk,mikortól vihetjük magunkkal.Nyugodt,nem sírós baba,több ember között is jól elvan.
A hétvégén pedig lenne egy szülinapi vacsora,ahová meghívtak és nem tudom,hogy oda elvigyük-e vagy sem.Kulturált társaság meg a hely is az,ahová megyünk,kb 30-35 ember lenne.
Mikortól vihetjük étterembe?
A hétvégi vacsorára elvigyük magunkkal vagy inkább ne?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Nem tudsz főzni? Hát tanulj meg, nem nagy kunszt. Mit fogsz csinálni, ha a babád elér a hozzátáplálós korszakba, vagy még inkább nagyo9bbacska lesz. Mindig éttermezni fogtok?
Nagyon jó érzés, amikor a gyereked kér még a főztödből, annyira ízlik neki.
3 hetes babát még nem vinnék étterembe, ott nagyon sokan vannak. Maradj otthon, míg a férjed elmegy, és majd jövőre szülinapoztok együtt.
Biztos túl maradi vagyok, de nekem elég furcsa a kérdésed..
Én sem tudok főzni. Mi rendelünk.
Én azért még várnék az étteremmel. Legalább míg pár hónapos nem lesz.Kicsit erősödik, megnyugszik. Nem biztos, hogy jót tesz egy ilyen kisbabának a rendszeres zaj, jövés menés. Addig rendeljetek szerintem:-)
Csak bébiszitterre tudnánk hagyni,ha megyünk valahová,mert anyukám messze lakik,a párom anyukájára nem bíznám és egyik barátnőm sem tudna rá vigyázni,ez biztos,de nem is olyanok,akikre 10 percnél tovább rá merném bízni a kislányunkat.
Már voltam a babával több ember között párszor (pl.kávézó),akkor nem volt semmi gond vele,ezért gondoltam,hogy az étteremben sem lenne baj,mert tényleg nem szokott sokszor nyűgös lenni,bárhol elalszik.
A vacsorára biztosan megyünk,csak akkor hívnunk kell valakit a pici mellé vagy lehet,hogy elvisszük és majd ott alszik egy csendes szobában.
10:04
Nem szeretnék megtanulni főzni,nekünk ez a helyzet így megfelel,csak ezzel voltam gondban.Később bébiételt kap,utána pedig ehet velünk az étterembe,más is csinálja így.
Kedves Kérdező!
Kiverte nálam a biztosítékot amit írtál és nyugodtan le lehet pontozni. Nyilvános fórum, leírom a véleményem.
Az hogy nem tudsz főzni, nem baj, bár lehet nem lesztek mindig olyan anyagi helyzetbe hogy étterembe el tudjatok járni. Én azért elkezdeném apránként, ha nem is magam miatt, akkor a baba miatt. Hogy amikor növekszik s enni kezdi a rendes ételeket, akkor tudjam hogy mit eszik, miből készült az az étel.
Az elég szomorú hogy a babád 3 hetes és azt írod, már párszor voltál vele kávézóban :( Nagyon ráérsz... Én sem vagyok maradi, van 2 gyerekem: 2,5 éves és 4 hónapos, én is eljárok barátnőkkel kávézni sőt hastánc órára is, de a babát nem vittem és nem is vinném ilyen helyekre, inkább vigyáz rájuk valaki.
Étterembe se vinném a babát egyelőre. Bármilyen fertőzést, bacilust összeszedhet egy ilyen helyen, picike még.
A szülinapi vacsorára se vinném, akkor inkább bébiszitter de ezzel elkéstetek, mert össze is kell szoknia a babának és a bébiszitternek, szóval ha hétvégén lesz, szerintem a bébiszitter se jó megoldás. Az meg pláne nem, hogy elviszed és egy csendes szobában fog pihenni. Ezt te se gondoltad komolyan, ugye? Kint ül 35 ember, szórakoznak, beszélgetnek, nevetgélnek, s egy teljesen idegen helyen a gyermeked egyedül... Hát fura hozzáállásod van.
Jól meggondoltad te ezt a gyerekvállalást? Nagyon fiatal lehetsz a hozzáállásodat látva.
Az pedig hogy a saját barátnőidre nem mernéd bízni a gyermekedet (mellesleg ilyen pici babát nem is szoktak), az rólad is egy képet ad, milyenek lehetnek azok a barátnők :(
Le lehet pontozni és bár válaszoltam a feltett kérdéseidre is, de írtam olyat is ami off és amit nem kérdeztél. Tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!