Jó ha így teszek? CSinálja még így valaki? Miket etettek így elsőre a babával?
őszibarackot még tudsz .
sárgabarackot is csak azt később eheti majd.
most szilvát is tehetsz el így
ha veszel finom sütőtököt süsd meg és azt is akár felkockázva akár pépként elteheted . télen kapható de nem érdemes kisadagokkal bajlódni.
gesztenyéhez is ha olcsón hozzájutsz érdemes sütve eltenni
okosan csinálod ! sok sikert!
az kimaradt hogy igen én is így csináltam. júniusi babánk van és már májustól fagyasztgattam neki . szilvát őszit kajszit meggyet télen nagyon jól jöttek.
gesztenyéből az ízesítetlent vettem egyedül és elég olcsón megúsztam . egyéni hogy mit fog szeretni a fiam őszibarack fan volt hatvan kisadag el is fogyott a meggyet nem szerette kicsinek mostanában ette meg tejpép mellé
arra figyelj hogy kisadagokat is fagyassz ne csak bébiételes mennyiségeket . mondom másképp legyen jégkocka méretüből sok nagyadagból meg kevés . eleinte keveset esznek .
céklát répát almát gesztenyét tököt parázsnál megsütve elteheted püréként v. kis adagokban dobozokban igazán jó íze van más mint a gáznál sütött étel .
Köszönöm szépen a választ.
Körtété is tehetek el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!