Győr-Sopron környéki kismamák, mikor adtatok Cserpes műhelyes joghurtot babátoknak?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 20:50
1/4 anonim válasza:
9-10 hónapos kora óta eszi a gyümölcsöseket, néha a krémtúrót. Előtte Activiát adtam, amikor még nem ismertem a Cserpes-termékeket. de amióta ismerem, nem is kap mást.
2/4 anonim válasza:
szia! bocsi a visszakérdezésért, merre laktok? :-)
amúgy én 8 hós kora óta adok neki tejtermékeket, már akkor is volt, amiből Cserpestől valót kapott. pl tejföld mindig azt használok, joghurtokat viszont nem mindig azt veszek. igazából szerintem nagyon ízletesek.
3/4 A kérdező kommentje:
Picit még odébb van a tejtermék/joghurt, de itt is annyit olvastam, hogy valaki a Danone-tól intett mindenkit, nehogy azt adja, gondoltam, ha már itt van elérhető a házias, azt lehet-e! Meg kiadósabb is.
Köszi a válaszokat.
Ja, Sopron!
2009. aug. 5. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!