Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ezért aludhat ma...

Szerintetek ezért aludhat ma sokat?

Figyelt kérdés
Babám 7 hetes, tnap nagyon rossz napja volt, a hasfájás az egész délutánját megkeserítette, így aludni 12 óra utántól este fél 10ig nem nagyon bírt, max 2 órahosszát, azokat is szakaszokban. Ma csak enni kelt fel, egész nap alszik. Sír, felveszem, elalszik a cicimen, leteszem, de még akkor sem ébred fel. Lehet, hogy a tnapi napot piheni ki? Szerintetek ha legközelebb felébred (újra anyás lesz majd) akkor hagyjam visszaaludni? Ezt azért kérdezem, hogy utána mennyire fog tudni éjszaka pihenni? Vagy kössem le a figyelmét? Mondjuk nem nagyon tudom, mert ma is elég pocifájós, csak megtaláltuk a neki tetsző pózt (kicsit bedőlök a kanapén, ő a mellemre rakja a fejét és a lábait lelógatja) és így nem annyira szenved a hasfájástól.
2012. okt. 3. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:
amikor ennyi idos volt en is attol rettegtem, ha vegigaludta a nappalt akkor majd ejjel lesz fent, de egyetlen egyszer sem volt ilyen gondunk, en nem keltenem fel a helyedben
2012. okt. 3. 19:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Biztos hogy a tegnapi nem-alvást piheni ma ki. Az én babám is mindig így csinálta. Egyik nap alig aludt, aztán másnap meg szinte egész nap.

Én nem ébreszteném fel a helyedben, és hagynám, hogy kialudja magát, még olyan pici, sok alvásra van szüksége. Bár minden baba más, de az én babám ilyen pici korban akkor is jól aludt éjjel, ha nappal többet aludt.

2012. okt. 3. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!