Az időjárás miatt aludhat ilyen sokat a babám?
Figyelt kérdés
Ma alig volt fent étkezések között, pedig általában kb. 1-2 órát ébren van kaják között, van amikor többet. Ma eddig összesen 2-2,5 órát volt ébren. Normális ez? 3 hónapos2011. jún. 19. 15:56
1/5 anonim válasza:
A hidegfront miatt van valószínűleg. Az én babám már a pocakban is nagyokat aludt hidegfront idején. Egyszer jól rám is ijesztett, nem mozdult 16 órán keresztül. Rohantunk a dokihoz, aki megultrahangozott és megnyugtatott, hogy csak alszik a Pici. Azóta már 7 és fél hónapos Nagylány és tudom, ha jön a hidegfront, akkor aznap sok hosszú alvás lesz:o) Ő már kibír 3-4 órát ébren gond nélkül, de ma már másfél óra ébrenlét után nyűgölődött és el is aludt gyorsan.
2/5 anonim válasza:
igen, lehet attól!
lányom is tegnap óta többet alszik, amikor ébren van akkor is álmatag.
11 hós
3/5 anonim válasza:
Jó nektek, én meg alig tudom altatni. Pestiek vagyunk, egy hétig szabolcsban voltunk szülőknél, s alig volt fent, sokat aludt, sokat is utaztunk, nagy a rokonság lent. Persze a falu végről a másikra s vissza. Pár napja vagyunk itthon, s nem alszik azóta. Csak nyűgölődik. 4 és fél hónapos
4/5 anonim válasza:
Az enyém egész nap pörgött még enni sem akart annyira játszik. 6 után elaludt nagy nehezen, és még most is alszik...Mi lesz éjszaka,előre félek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!