Fél éves baba kaphat körtét?
Figyelt kérdés
Kisbabám 6 hónapos, kapott már almát, barackot, banánt, szilvát is megkóstoltattam vele. Körtét kaphat már? Vagy van valami más gyümölcs amit már lehet neki adni? Jah almától meg a banántól kicsit szorulása van, így azt nem szívesen adom neki.2012. okt. 3. 11:56
1/6 anonim válasza:
Én adtam neki és imádja! Úgy tudom,hogy meggyet is lehet már adni nekik.Az apró magvasak kell kerülni (eper,málna,stb.)
2/6 anonim válasza:
persze . ha kemény a körte picit fóliában süsd meg vagy párold meg.
3/6 anonim válasza:
Én babám is fél éves és a napokban adtam először neki körtét. Kiütései lettek tőle az arcán sajnos..:(
4/6 anonim válasza:
Igen! Én 5 hónaposan adtam neki először! Semmi baja nem lett tőle! :) nagyon ízlett és azóta is kedvenc! (4hósan kezdtem a hozzátáplálást)
5/6 anonim válasza:
Igen, kaphat! Állítólag a vilmoskörte édessége hasonlít leginkább az anyatej édességéhez, ezért szeretik a babák.
6/6 anonim válasza:
Én talán 7 hó körül adtam neki, szereti nagyon. De át is megy rajta gyors. Székrekedésre nekün nagyon bevált. Esetleg a pocakja fájhat tőle, ha hasfájós volt. De jól leturmixolod és akkor még kevesebb az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!