2 és fél hónapos tápszeres baba mit kaphat még? Zöldség, gyümölcs püré? Sokat eszik, éjjel is 2-szer.
A tápszeren kívül vizet és max. cukor nélküli teát. A hozzátáplálást bőven elég lesz majd 4-5 hónaposan elkezdeni.
Örüljm, hogy sokat eszik, más azon aggódik, hogy nem akar enni a baba. Ekkor még az a dolga, hogy egyen,
szörnyű, hogy 2x eszik éjjel, ez a mai gyerekek, hogy mit nem képzelnek magukról ;)))
teljesen normális, kicsi a gyomra, nem tud annyit enni nappal, hogy fedezze a szükségleteit, ezért ébred éjjel.
4 hónapos korig semmit nem kaphat tápszeren és vizen kívül, egyébként sokkal táplálóbb a tápszer mint a gyümölcs vagy a zöldség püré, tehát ha kockáztatnád az egészségét és elkezdenéd adni ezeket akkor csak még rosszabb lenne a helyzet
A világ botrány! 2szer is fel kel? Örülj neki hogy csak annyiszor! Tápszernél táplálóbb nincs most a babádnak!
Semmit ne adj,vizet és teát max..dehát az is szintén nem tápláló..
Kérlek, ne adj még neki, pici hozzá nagyon. "Csak" 1,5 hónap, és legkorábban 4 hónapos korban elkezdheted hozzátáplálni. Ha szeretnéd.
Az éjjeli 2x evés nem sok. Lehet, hogy hamarosan átáll ő is a több alvásra, de erre most nem a hozzátáplálás a megoldás.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem ettől függ, az éjszakai kelés/evés...
mindkét gyerekem tápszeres (volt), 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, ehhez képest a fiam 11 hónapos koráig egyszer evett tápszert éjjel, és kelt is mellé egyéb okokból, a kislányom 7 hónapos, 2x eszik éjszaka tápszert, pedig nappal már elég sok mindent kap, + kel is ezen kívül egyszer csak úgy...hidd el elmúlik hamar ez az időszak, tudom, hogy nehéz, de a hozzátáplálással én várnék a helyedben még egy kicsit.
Attól a pár falat almától-krumplitól, amit az elején megeszik, hidd el nem fogja áaludni az éjszakát, sőt lehet, hogy még a pocija is fájni fog.
Kitartás, mindenki végigcsinálta, egyébként az én környezetemben pár hetes éjjelt átalvó baba nincs, én csak olvasok róluk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!