Éjszakai szoptatásról hogy lehet leszoktatni 5 hós babát?
Jó ég :( Szerintem ne kérj véleményt, ha nem bírod a "más" választ!
Mit szólsz majd (de neked ezt ne adja Isten!!!) ha már több mint 2 éve 1 éjszakát nem alszol végig?! 2-3 óránként ébredsz, mert hogy ilyen is van.
Fáradt az ember-de tanuljon meg magán uralkodni! Főleg ha gyereke van.
Pihenj többet, nappal míg a babád alszik. Mert ha már most ilyen ingerült vagy mi lesz később?!
Közben néztem a "kevésbé hasznos választ is" - és, hogy az reagáltad le így. De akkor is, nyugi!!! Ez a legfontosabb,Neked meg a babádnak is! (mégha néha nehéz is)
Pihenj nappal (ha tudsz) míg Ő alszik-még mindig csak ezt tudom tanácsolni.
Sírni hagyni semmiképpen.
Mondjuk nekem 3,5 hónapos a fiam. Nála még javában folyik az éjszakai szoptatás. Múlt éjjel 3x keltem fel például. Szerintem ez volt eddig a maximum.
Nekem is az a taktikám, hogy éjjel nincs lámpafény, se szórakoztatás, csak szoptatás teljes sötétben. Utána hamar elalszik és tehetem vissza az ágyba.
Egyébként szép dolog, hogy csak a babával törődjek és akkor aludjak nap közben, amikor ő is durmol.
Szép, ha a férj is besegít a háztartásba, vagy valaki besegít.
De ha ez utóbbiak nincsenek meg, akkor mihez kezdjen egy anyuka? Napközben van bőven tennivalója, mert talán még kaját sem tud rendelni, hanem főzni kell (+ ezután mosogatni, néha takarítani, mosni, teregetni, ilyenek)
Én talán szerencsésebb vagyok, mert közel van a segítség, De a kevésbé szerencsésekkel mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!