El lehet kezdeni a darabos ételhez szoktatni úgy egy 8 hónapos babát, hogy nincsen még egy foga sem?
hát szerintem egy próbát megér.
nekem 3gyerekem van, az egyik napokon belül 8hónapos és nincs foga.
Mindnek későn jöttek a fogaik.
az első nem volt hajlandó semmilyen darabos ételt enni addig amig nem volt foga, illetve amig alul csak kettő volt, addig sem- majd megfulladt mindentől.Csak 5-6hós babáknak való bébiételt kapott, vagy amit én készítettem neki, az is nagyon finomra volt turmixolva. 11,5hós volt, mikor a felső4foga elkezdett kibújni- onnantól kezdve viszont szinte egyik napról a másikra elhagyta a püréket és rágni akart.
A másik pont az ellenkezője volt. 7hósan még nem volt foga- már kiflit akart rágcsálni- egy évesen 2foga volt kint teljesen és még 2félig látszott, de már azt ette, mint mi.
A 8hósomnak még nincs foga, de egy-két hét mulva egy 8hónaposoknak való darabos bébiételt meg fogok vele kostoltatni, hogy bejön-e neki, vagy sem.... :))
Megpróbálhatod, de ne erőltesd.
Valószínűleg kifogja köpni vagy fulladozni fog tőle.
Nekem van olyan ismerősöm, akinek a gyereke 13 hónapos koráig egyetlen egy foga sem volt és vígan ette a darabost.
A lányomnak 1 évesen pont 12 foga volt és csak akkor kezdett el darabosat enni. Előtte rá sem lehetett venni, mert csak fulladozott tőle. Utálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!