Hogy kell darabos ételre szoktatni a babákat?
Figyelt kérdés
Állandóan öklendezik a darabostól.2009. febr. 14. 17:24
1/4 anonim válasza:
Az enyém is, pedig 10 hónapos. A szomszéd kislány már vajas kenyeret eszik párizsival. De nem minden gyerek egyforma. Azt mondta nekem a védőnő, hogy teljesen jó ha papit eszik ennyi idősen, majd ha lesz őrlőfoga, akkor adjak neki vajas kenyeret. Az meg még messze van!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nálunk még 9 hósan öklendezett a darabos kajáktól( más babák rágcsálják ilyenkor a kiflit). Először olyan pépeset próbáltam amiben vannak darabok, ez nem tetszett neki. Aztán puha omlós darabos dolgokat próbáltam, tudom nem egészségesek a következők, de segítenek: pufit szoktak adni mert darabos bár de elolvad a szájába, kapott ilyet, aztán kinder pingui-t azért mert harapta, de az egész szinte elmálik a szájban olyan omlós, meg más puhákat és utána jöttek a keményebb darabos gyümölcsök stb. Remélem tudtam segíteni:)
3/4 anonim válasza:
18-19 es vagyok, nálunk így 10 hósan ette nagyjából a darabosabb kajákat, ekkor már 8 foga volt. Sok baba addig nem eszik darabosat míg nincs legalább ennyi foga.
4/4 anonim válasza:
Ha nem megy, nem kell erőltetni. Majd eljön az ideje.
Én most kezdtem 8 hós lányomnál, a főzit is megette darabosan, a gyümit is, pedig én is öklendezésre számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!