Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti szoptatás előtt, vagy után...

Ti szoptatás előtt, vagy után pelenkáztok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoptatás után kis idővel érdemes. Mikor szopik a baba, általában ürít is közben. Viszont ha közvetlenül utána emelgeted a fenekét, akkor még simán visszafolyik a tej. Szóval én várni szoktam 15-20 percet és akkor rakom tisztába.
2012. szept. 30. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is utána szoktam, pont azért, amiért az 1. válaszoló is: evés közben/után szinte mindig kakil. Én is várni szoktam 10-15 percet, különben bukik.
2012. szept. 30. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Még kicsi fiam 1-2 hónapos volt mindig előbb pelenkáztam aztán etettem. Még peluscsere előtt megfogtam a lábacskáit és a feje felé húztam,vagy köröztem vele,így kicsit megmozgattuk a beleket.Ettől vagy kakilt,vagy "csak" pukizott,és jöhetett a tisztába tevés. Most már 3 hónapos,szinte előre tudom mikor fog kakilni, a pelenkázáson nem változtattam.
2012. szept. 30. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
én előtte pelenkázok, mert ha utána csinálom, hány is. időnként ő is kakil közben és akkor nem ússzuk meg a hányást.
2012. szept. 30. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nálunk a sorrend:szopi,büfi,5 percet várok,és utána pelus csere
2012. szept. 30. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Én mindig ellenőriztem a pelust szoptatás előtt. Ha kaki vagy túl sok pisi volt benne, cseréltem. Ha nem volt egyik sem, akkor csak szoptatás után, ha kicsi babaáról van szó, mert jó ideig szoptatás alatt reflexszerűen kakilnak.
2012. szept. 30. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:

első hónapban utána pelenkáztam, mert a szoptatás mindig kiváltotta a kakilást, utána viszont nem is tudom pontosan mikor, de áttértem arra, hogy előtte pelenkázom, mert kaja után már nem akarom gyömöszölni, és már nem kakil minden alkalommal, sőt kétnaponta. de ha nagyon éhes, akkor nem szórakozok a pelenkázással, hanem előtte cici, és utána pelenkázás.

tehát nálunk nem szentírás a dolog, ugyanúgy igény szerint megy, mint a szopás.

2012. szept. 30. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is szopi után teszem tisztába,de várok én is egy kicsit, mert visszajön egy kis tej,ha mozgatom.
2012. szept. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!