Ti hogy álltatok anyagilag, amikor kistesót vállaltatok? Hogy jöttök ki két gyerkőccel a bevételetekből?
6. vagyok: én biztatnálak a 2. babára, de jól le is lettem pontozva. Kár, hogy a lepontozók nem tudják, hogy mennyit vártunk az elsőre, és nem akartunk éveket várni csak úgy, hogy aztán majd megint éveket várjunk a babára, és lassan 40 fölé csússzunk a kistesóval. Mindegy.
Tudod, mindig van valahogy. Annyira rosszul nem állhattok, ha építkezésbe fogtatok. Második gyereknél már sokkal rutinosabbak vagyunk mi, anyukák, felesleges dolgokat nem veszünk meg. Ha mákod van, azonos neműek is lesznek.
Másrészt az igényeket lejjebb is lehet adni. Csak egy példa: 1. terhességnél magándokihoz jártam, most megelégszem az ingyenes sztk-rendeléssel. Ügyeletesnél tervezek szülni, hogy azt az összeget is a gyermekeimre költhessem, ne egy vadidegen zsebébe vándoroljon azért, amit az ügyeletes is el tud végezni.
Szóval hajrá!
Nézd, nem minket kell meggyőzni, te meg már eldöntötted.
Az is szempont,hogy milyen igényeid vannak, mi mindent akarsz megadni neki.
Nekünk speciel havi 50 ezerbe tuti van a gyerek. Ez olyan középszint szerintem. Sok mindent meg tudok neki venni, de nem luxus dolgokat. Nekem ez kellett a gyerekvállaláshoz. Én így érzem jól, biztonságban magam. Azt,hogy neked mi elég, csak te tudod.
Köszönöm mindenkinek. Nagyon aranyosak vagytok.
A kisfiam januárban lesz két éves, így már egészen nagy lenne a tesó születésekor. Végülis az én igényeim már nagyon kicsik, inkább mindent a gyermekemnek adok, amit csak adhatok. Az ő havi költségei is csak a legszükségesebbekre korlátozódnak, hülyeségeket nem veszünk, így szerintem még be lehet vállalni a kistesót. Mindenképpen szeretnénk második babát, akkor pedig valóban nem lesz soha sem jobb a helyzet, és várni pedig nem jó, mert bármi történhet. Örülök, hogy leírtátok a véleményeteket, nagyon tanulságos volt számomra. köszönöm nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!