Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár nyugtató szó, vagy tanács,...

Pár nyugtató szó, vagy tanács, bíztatás jól jönne anyukák. Babám szívbeteg, műteni kell! Nagyon el vagyok keseredve!?

Figyelt kérdés
2 hetes babámnál születés után szívzörejt állapítottak meg, azt mondták ez gyakori, ne aggódjak, de elküldtek a megyei kardiológiára, kontrollra. Ott kiderült, a baj nagyobb, mint gondolták, mert mindenképpen műteni kell fél éves kora után, mert a lyukon kívül, ami a sövényen van, van még egy probléma, mégpedig az, hogy a szívből egy, a tüdőbe vezető ér el van vékonyodva... Rettenetesen el vagyok keseredve, mondták, hogy nagyon fontos, hogy szoptassak, mert erősödni kell nagyon az immunrendszerének, van is tejem, de az állandó stressz, idegeskedés biztosan nem tesz jót:( sajnos sok kérdésünk maradt még, mert a sokktól sem nekem, sem a páromnak nem jutott eszébe semmi értelmes, csak egy-két dolgot kérdeztünk. Azt mondták, bármikor bekékülhet a baba, akkor a térdét fel kell tolni a mellkasához, ezzel valamennyire stabilizálni az állapotát,ez életmentő... rögtön mentőt kell hívni. Nagyon kivagyok, egy kis bátorítást, jó tapasztalatot, hasonló történetet várok anyukák... Köszönöm
2012. szept. 29. 10:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki írt, sokat jelent ám ez nekem!
2012. okt. 11. 14:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is szívzörejjel született,reménykedünk h majd kinövi és minden kontroll vizsgálaton rettegek h egyszer csak azt mondják h nagy baj van.Átérzem a helyzetet és a legjobbakat kívánom nektek!
2012. okt. 12. 16:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Mi van veletek? Azóta sok idő eltelt. Megműtötték a gyerkőcöt?
2014. febr. 21. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!