Kisfiam 2 éves lesz éjszaka nagyon sokat felsir rengeteg teát iszik van hogy 2 litert gyümölcs teát! Kicsi korától nem alusza át az éjszakát. Tudnátok valami tanácsot adni milyen teát adjak neki? Vagy valami nyugtató, altató tea van?
Már kipróbáltam nem kel neki se a gyümölcslé se a viz !
Sir hogy tea :)
ha ennyit iszik éjszaka, akkor szinte biztos, hogy éhes!!!
ma adj neki tejet, ha megissza és alszik akkor holnaptól változtatnotok kell a napi étrenden! vacsora mindig bőséges legyen, utána kaphat nasit és lefekvéshez akár 3-4 deci tejet!
milyen teát adsz neki? pontosan márkája, neve?
lehet nem is gyümölcstea, csak gyümölcsös és akkor koffeines... de az is lehet, hogy azért nem tud aludni mert ez a 2 liter folyadék annyira megterheli a veséjét. mondjuk ha éjjel 2 litert iszik akkor összesen mennyi jön ki? rengeteg, ez már cukorbetegsés gyanú :S
cukrot ne tegyélbele!!!
nagyon nagyon sok a tea. lassan szoktasd hozzá kakao, tej aramellás kakaó,viz gyümilé bármi csak ne tea egésségtelen
Szia
Kisfiam decemberben volt 2 éves.
Ő is sokszor felkelt éjszaka teát inni,de "csak" 2-3 dl-t ivott meg egy éjszaka,cumisüvegből.
Persze az éjszakákat 2 éves koráig még át sem aludta.
Pont a 2.-ik születésnapján elharapta belül a száját-pontosan nem tudom hol,mert nem engedte megnézni-és innentől fogva nem volt hajlandó többet cumisüvegből inni.
2-3 éjszaka többször is felébredt kérte a teáját,de az üveg nem kellett neki,felülni meg lusta volt,hogy igyon,igy nagy szerencsére kevesebb,mint 1 hét alatt leszokott az éjszakai ivásról és végre végig alussza az éjszakákat is este 21.00-től reggel 8-ig.
Meg kérdezhetem a te kisfiad miből iszik,pohár vagy cumisüveg?
Mert,ha üvegből és elvennéd tőle,lehet ő sem kelne fel inkább.
Naturland-os teát vegyél neki. Van mangó, eper-málna és erdei gyümölcsös ízben. Kifejezetten koffeinmentes teák.
És nagyon finomak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!