Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mekkora korkülönbséggel...

Mekkora korkülönbséggel vállaltátok be a "kistesót"?

Figyelt kérdés

Kislányom most 15 hós és nem tudom, hogy be merjem-e vállalni már most a következő babát. Hogy fogom bírni energiával? Ti mikor vállaltátok be a kistesót és hogy bírtátok?

Előre is köszi a válaszokat!

2009. aug. 3. 14:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Háát, 10 év korkülönbség biztos nem lesz a gyerekek között mert már 33 éves vagyok... :-(
2009. aug. 12. 15:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A lányom szeptember 30-án lesz 2 éves, a másik kislányom pedig októberben fog megszületni (remélem, mert koraszülés fenyeget). Tehát úgy 25 hónap. Ja és egyedülállóként. Muszáj, tehát bírni fogom.
2009. aug. 12. 16:43
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
16.43 válaszolónak. Minden elismerésem, hogy egyedülállóként bevállaltál még egy babát. Ha megkérdezhetem közbelettél az vagy már nem is voltatok együtt akkor sem mikor fogant?
2009. aug. 12. 19:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem is biztos, hogy 3 óránként kellesz kellned megint, nekem első perctől csak egyszer kellt fel a fiam, de azt is csak 3 hónapos koráig.
2009. aug. 12. 19:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi most 13hónaposak vagyunk,kb 2hónapja próbálkozunk.Ma kellene megjönnie,de még eddig semmi.Így ha jól számolom 12hónap lenne köztük.Én szeretném bár kicsit megijeszt,mert a kisfiam nagyon rossz alvó és nagyon sokat felkel és el sem bírom képzelni mi lesz ha a kicsi felébreszti majd a nagyot,Eddig egyszer sem aludta át az éjszakát.Gondolhatjátok milyen nehéz lenne,de a szakmám miatt jobb lenne a kis korkülönbség,mert ha újra vissza mennék dolgozni,nem biztos,hogy még egyszer felállnék az asztaltól évekre-bár nem tudom,most így látom.Minden esetre nekem a férjem van csak segítségre,de ő vele sem megyek sokra,mert éjjel nem fogadja el a kisfiam,így máshogy kell szoktatni a kicsit nagyon.
2009. aug. 12. 21:10
 16/20 anonim ***** válasza:

9 év.

A kis korkülönbséget nem vállaltam volna be.

2009. aug. 12. 22:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Írtad, hogy 33 éves vagy, nincs mire várni! :-)

Nálunk a "nagy" 26 hónapos, a kicsi 6 hónapos, és bennem már erősen él a vágy a 3. aróság után...

Vannak nehézségek, nem tagadom, de mint mindenben itt is vannak nehezebb és könnyebb napok! :-)

Imádják egymást, a közös pelenkacserét pedig a nagylány élvezi nagyon! :-)Már Ő is tud segíteni: hoz pelenkát, popsitörlőt, krémet, fürdetőt...és tanítgatja már most a picikét!

Sok sikert, és mielőbbi Babaáldást kívánok! :-)

2009. aug. 13. 00:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam még csak 7 hetes és úgy tervezzük, hogy 3 év múlva jöhet a második baba.

Bár már most irigyen nézem a nagypocakos kismamikat.

2009. aug. 13. 06:35
 19/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Hát akkor pár hónap múlva belevágunk mi is a kistesó projectbe :-) Remélem bírni fogom...

Főleg úgy,hogy valaki egyedülállóként is bevállalta... nagy gratula neked, igazán bátor és belevaló anyuka vagy!!!!! :-)

2009. aug. 13. 14:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

16:43-as egyedülálló anyuka vagyok.

Hát köszönöm. Még együtt voltunk a férjemmel amikor terhes lettem, 19 hetes voltam amikor elhagyott minket. Bár akkor se vetettem volna el, ha hamarabb megy el.

De azért írtam, hogy sztem nem kell félni, mert ha eléggé szeretjük a babákat, akkor úgyis megoldjuk akár egyedül vagy betegen. Ja és egyébként 20 éves vagyok. :)

2009. aug. 13. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!