Mekkora korkülönbséggel vállaltátok be a "kistesót"?
Kislányom most 15 hós és nem tudom, hogy be merjem-e vállalni már most a következő babát. Hogy fogom bírni energiával? Ti mikor vállaltátok be a kistesót és hogy bírtátok?
Előre is köszi a válaszokat!
9 év.
A kis korkülönbséget nem vállaltam volna be.
Írtad, hogy 33 éves vagy, nincs mire várni! :-)
Nálunk a "nagy" 26 hónapos, a kicsi 6 hónapos, és bennem már erősen él a vágy a 3. aróság után...
Vannak nehézségek, nem tagadom, de mint mindenben itt is vannak nehezebb és könnyebb napok! :-)
Imádják egymást, a közös pelenkacserét pedig a nagylány élvezi nagyon! :-)Már Ő is tud segíteni: hoz pelenkát, popsitörlőt, krémet, fürdetőt...és tanítgatja már most a picikét!
Sok sikert, és mielőbbi Babaáldást kívánok! :-)
Az én kisfiam még csak 7 hetes és úgy tervezzük, hogy 3 év múlva jöhet a második baba.
Bár már most irigyen nézem a nagypocakos kismamikat.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Hát akkor pár hónap múlva belevágunk mi is a kistesó projectbe :-) Remélem bírni fogom...
Főleg úgy,hogy valaki egyedülállóként is bevállalta... nagy gratula neked, igazán bátor és belevaló anyuka vagy!!!!! :-)
16:43-as egyedülálló anyuka vagyok.
Hát köszönöm. Még együtt voltunk a férjemmel amikor terhes lettem, 19 hetes voltam amikor elhagyott minket. Bár akkor se vetettem volna el, ha hamarabb megy el.
De azért írtam, hogy sztem nem kell félni, mert ha eléggé szeretjük a babákat, akkor úgyis megoldjuk akár egyedül vagy betegen. Ja és egyébként 20 éves vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!