Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg túl nagy a súlya a...

Tényleg túl nagy a súlya a babámnak?

Figyelt kérdés
10 hetes a kislányom, és 6 kiló, csak szopizik. Dokinő szerint ez sok, de anyatejes babát nem szoktak diétáztatni. Jó kis husis, de nem mondanám kövérnek, most baj hogy ilyen kis hurkás? 3300 gr.született
2009. aug. 3. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

nem baj, örülj neki, hogy szépen fejlődik, főleg ha anyatejes

az én kisfiam 3.77 kg született, 6 hetesen volt 5.3 kg , 2 hónaposan 6.3 kg csak anyatejjel

utána is szépen fejlődött, most 7 hónapos 9 kg

már sok mindent eszik, mozgékony, egészséges nagy fiú

gratulálok a babádhoz!

2009. aug. 3. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
szia nekem a babóm 2 honaposan 5660gramm volt 3 honaposan meg 7 kilo, nekem nem mondták hogy sok ilyenkor sokat hiznak első pár honapban hiszen ez a dolguk:) ne aggodj föleg ha anya tejes, nekem tápszert is kap meg szopizik is de amugy is magas baba 63 cm most 3 honaposan, senki nem gondolja hogy 7 kilo. nem dagi egyáltalán és fiu
2009. aug. 3. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó olvasni itt a válaszokat, mert én is para voltam, hogy "kövér" a gyerek. Most 11 hetes és több , mint 7 kiló. De akkor most megnyugodtam :) Te meg pláne nyugodj meg :)

2009. aug. 3. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is megnyugodtam, de amúgy ha nem mondják én nem gondoltam volna hogy sok..de így mostmár nem érdekel mennyi a súlya, eszik, fejlődik, mosolyog ennyi a lényeg:)Boldog Babázást mindenkinek!
2009. aug. 3. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!