Tényleg túl nagy a súlya a babámnak?
Figyelt kérdés
10 hetes a kislányom, és 6 kiló, csak szopizik. Dokinő szerint ez sok, de anyatejes babát nem szoktak diétáztatni. Jó kis husis, de nem mondanám kövérnek, most baj hogy ilyen kis hurkás? 3300 gr.született2009. aug. 3. 14:17
1/4 anonim válasza:
nem baj, örülj neki, hogy szépen fejlődik, főleg ha anyatejes
az én kisfiam 3.77 kg született, 6 hetesen volt 5.3 kg , 2 hónaposan 6.3 kg csak anyatejjel
utána is szépen fejlődött, most 7 hónapos 9 kg
már sok mindent eszik, mozgékony, egészséges nagy fiú
gratulálok a babádhoz!
2/4 anonim válasza:
szia nekem a babóm 2 honaposan 5660gramm volt 3 honaposan meg 7 kilo, nekem nem mondták hogy sok ilyenkor sokat hiznak első pár honapban hiszen ez a dolguk:) ne aggodj föleg ha anya tejes, nekem tápszert is kap meg szopizik is de amugy is magas baba 63 cm most 3 honaposan, senki nem gondolja hogy 7 kilo. nem dagi egyáltalán és fiu
3/4 anonim válasza:
Szia!
Jó olvasni itt a válaszokat, mert én is para voltam, hogy "kövér" a gyerek. Most 11 hetes és több , mint 7 kiló. De akkor most megnyugodtam :) Te meg pláne nyugodj meg :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is megnyugodtam, de amúgy ha nem mondják én nem gondoltam volna hogy sok..de így mostmár nem érdekel mennyi a súlya, eszik, fejlődik, mosolyog ennyi a lényeg:)Boldog Babázást mindenkinek!
2009. aug. 3. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!