Nem tudok olyan lenni mint a többi környékbeli anyuka, egyedül vagyok ezzel? Ennyire különc lennék?
hát én is kilógok,de vhogy nekem fura amikor a gyerekek minden-mindenkié alapon mindent használnak,lerohanják egymást,egymás kajáját-innivalóját benyomják stb..
nem különülök el,de nem is megyek oda direktben.. persze a fiamat nem húzom el,de a kajatémát nem engedem neki,meg azt se h pl egy 4éves üljön rá a kisbringájára/ennél az esetnél simán lebunkóztak,és közölték h ez játszótér itt minden közös.. nem vagyok sz**rágó,de a bringája többfunkciós,3éves korig való,és úgy dobta össze a család a 16000-et amibe került/szóval nem örülnék ha egy tehén kölyök összetörné.. meg sajna vannaknagyon erőszakos gyerekek-volt aki odajött a kisfiamhoz aki másfél éves,és "közölte" vele a homokozójátékára h: na most már én jövök!!! még jó h nem tépte ki a kezéből,le is ütöttem volna..
szóval nehéz,de aki normális,azzal szívesen dumcsizom,csak ez ritka-sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!