Mikor tettétek anyatejes babátokat külön szobába? Mennyire viselte meg?
Elejétől fogva külön szobában alszik.
Ha éjjel felkel cicizni, kiveszem az ágyból és a nappliban megetetem.
(Párszor velünk aludt a nappaliban az utazóágyban lakásfelújítás miatt, és minden zajra felébredt. Mi nem vagyunk korán fekvők ő meg 7-8 körül megy aludni.)
Fiam is kölün szobában aludt az elejétől, mégis 21 hónapos koráig cicizett.
Nem hiszem, hogy összefüggés lenne a kettő között.
5 hónapos és csak anyatejes.
6 hetesen már átaludta az éjszakát, így 8 hetesen került be a saját szobájába. Azóta sokkal jobban alszik, mivel ott csend van és sötét. Mivel nekünk nincs hálószobánk, minden itt zajlik a nappaliban, elég rossz volt, hogy este 8 óra van, a baba alszik, mi pedig itt mellette tévézünk, számítógépezünk, beszélgetünk, eszünk, stb. Neki így most sokkal jobb, hogy nem zajongunk a fülébe. Amúgy a 6 hetesség előtt is csak egyszer evett éjszaka.
Most 8 hónapos, ezt a jó szokását, hogy alszik éjszaka, megtartotta még mindig. Este 8-tól reggel 7-ig alszik.
Szia!
Az én kisfiam is külön alszik elejétől fogva. Ha fölkel enni (szerencsére elég ritkán), akkor átmegyek és megszoptatom éjjeli fénynél egy fotelban, utána megy vissza az ágyába.
Amikor nyaralunk, 1 szobában aludt velünk, és úgy vettem észre, hogy sokkal nyugtalanabbul aludt (és mi is).
szia,
nekem 4 hónapos és még velem alszik..
sokan mondták már,hogy hiba,tegyem már külön,de valahogy nem megy!
nagyon szeretem hallani a szuszogását ,mellettem,nyugodtabb vagyok így ,és a baba is.
hajnalban kétszer szopizik,olyankor rögtön felébredek ahogy ö ébredezik,keresi a cicit,és csak odahúzom magamhoz.
csak az a baj,hogy tényleg nem tudom,mikor lesz ebböl különalvás?..
első vagyok
Én akkor alszom nyugodtan, ha tudom, hogy be van kapcsolva légzésfigyelő.
Nekem 10 hós a babám,de koztunk alszik a nagy ágyban,mert már az elejétol kezdve rossz alvó és éjjel még tobbszor ébred,olyankor cicire kell tennem,úgyhogy nekem így egyszerubb,hogy mellettem fekszik,nem kell éjjelente járkálnom.
Tudom,hogy nem a legjobb megoldás,mert késobb gond lesz kulon szoktatni,de most így a legegyszerubb.
Egyébként én egy-két hónaposan nem mertem volna kulon szobába tenni,rossz lett volna,ha nem nézhetek rá,de ezt mindenki maga donti el,biztosan megvan a jó oldala,foleg a késobbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!