Hogy oldjátok meg az éjszakákat?
Ha van egy 1,5-2 éves gyermeked és megszületik a kistesó, de a lakás nem olyan nagy, hogy külön szobába aludjanak, akkor nem ébreszti fel a kicsi a nagyot? Ez mekkora probléma? Hogy oldjátok meg? Veletek alszik a kicsi?
Ötletek, esetleg tapasztalatok?
Köszönöm a válaszod!
Gratulálok a picurokhoz!
A nagy 23 hónapos lesz, a kicsi jövőhéten egy hónapos.
Közös szobát terveztünk, és re kellett jöjjek,hogy nálunk nem működik.:(:(
A nagy még mindig felébred a kicsire, és nem alszik vissza,csak ha a kicsi befejezte a szopit és kijöttem tőlük, reggelente elég zombi volt, főleg ha volt olyan éjszakánk,hogy a kicsi is kelt 3x.
Így 2 napja külön szobába raktuk őket, szerencsére van hely. A kicsi is jobban aludt, a nagy pedig egész éjszakadurmolt, este 9től reggel8ig fel sem ébredt:):)
De amikor 3kor klet alányom,már másodjára,akkor magunk közé vettem,de így meg apa nem tudott pihenni.
Köszi a válaszokat!
Huha, akkor felköthetem a gatyót. :)
Nálunk nem tudom per pillanat megoldani a külön szobát.
Ha nem válik be az együtt alvás, akkor valamelyik porontynak majd velünk kell aludnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!