Hogy oldjátok meg a fogzós éjszakákat? Mit csináltok, ha óránként sírva ébred a babó?
szerintem se szoptasd éjszaka.
éna mikor már ezredszer ébredt, Nurofent adtam neki.
És cumi.
Babateát adhatsz neki természetesen, deén max. egyszer adtam egy éjjel, mert igazából ilyenkor nem szomjas.
A cumiját azóta kiköpi mióta fogzik, előtte meg csak ezzel aludt. Ma éjszaka adtam neki Panadol szirupot, annyit értem el, hogy 3,5 órát aludt egyhuzamban. De amíg nem érezte a szájában a cicimet, addig teljes erőből üvöltött:-(
Nem akarok granulátumos teát adni neki. Milyen fajtát lehet a rendes teákból?
Nurofen vagy Panadol szuszpenzió nagyon jó!
Homeopátiás pedig:Viburcol kúp,Chamomilla golyó stb.Ezeket adom felváltva igy legalább tud aludni.
12:48-as, leírnád majd a nevét a gélnek?
Mindent próbáltam, amit az utolsó, kivéve a Viburcol-t, sajnos nekünk még a Panadol szirup sem nagyon vált be:-(
A Chamomilla meg egyáltalán:-(
Susp.Anaesthetica Nálunk 320.-
És ilyen mentolos,de nem gél most néztem,hanem olyan mint a szirupos gyógyszer,és abból adok neki,az elzsibbasztja.Nekünk jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!