Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lefényképeznétek nekem?

Lefényképeznétek nekem?

Figyelt kérdés

Most váltottam 2->3-as pampers sleep&play-re, de nagy csalódás volt, mert ahol bekarikáztam, ott nem volt rugalmas a csatlakozása, a kettesé még rugalmas volt :(

[link]

esetleg tudnátok olyat ajánlani, ami derékban is rugalmas?

5,5 kilós most a baba

2012. szept. 26. 19:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

én kipróbáltam még a 2-es méretekben a DM-est, csak az volt a furcsa, hogy olyan bumszli vastag.

Lehet megpróbálom a 3-asat belőle, mert muszáj árkategória váltás nélkül áthidalnom ezt a problémát.

2012. szept. 27. 08:57
 12/12 anonim ***** válasza:
A sógornőm azt mondta, hogy a DM-esnek neki nem vált be, mert a ragasztószalagnál nagyon könnyen elvált, vagy elszakadt. Úgyhogy én már ki se próbáltam. De ugyanaz az árkategória szerintem az Aldis is, ami szerintem nagyon jó. HA kevesebbet akarok majd áldozni a pelusra, akkor én biztos azt fogom venni.
2012. szept. 27. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!