Hat hónapos babámnak adhatok a kezébe zsemlét vagy kiflit, hogy "szopogassa"?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 14:17
11/13 A kérdező kommentje:
4hónaposan kezdtem a hozzátáplálást.Tápszeres a lányom. Kekszet már 5 hónapos korától teszek a tízóraijába.Természetesen mellette lennék a zsemlemajszolásnál..:)
Köszi a válaszokat!
2012. szept. 26. 14:54
12/13 anonim válasza:
Kedves 5/11-es válaszoló!
Nem tudom, lehet hogy én írtam rosszul, de nem látok olyat, hogy azt írtam volna, hogy nyugodtan adjon neki. Én csak azt írtam le, hogy az én lányom már kapott, és semmi baja nem volt tőle! Csak leírtam a saját tapasztalatomat, ettől persze még nem kell a kérdezőnek ugyanazt csinálnia!
De elnézést kérek! Lehet azt kellett volna írnom, hogy az enyém már kapott, nem lett baja tőle, de Te ne adj neki mert lehet a tiéd majd megfullad!
13/13 anonim válasza:
Ennyi erővel a kölesgolyó is veszélyes, mert ha hátrakerül neki, amikor még száraz, akkor megakad a torkán. Sőt, emberek vízbe is szoktak fúlni, ne is fürdesd, hiába ott vagy vele, sosem lehet tudni. Na, mindegy. Mindenki másképp csinálja. Jó babázást! 6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!