Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől megy a hasa a babámnak,...

Mitől megy a hasa a babámnak, ha csak anyatejet eszik?

Figyelt kérdés
a szaga is olyan savanykásabb a kakinak

2012. szept. 24. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Mennyi idős?

Az anyatejes kaki hígabb, lehet azért gondolod hogy megy a hasa?

Ha nagyobb már: fog?

2012. szept. 24. 12:48
 2/8 A kérdező kommentje:
2 hetes. rendesen megy a hasa, habzik, ahogy kakil és szinte víz a nagyja. egy két napja van ez, eddig normális anyatejes kaki volt a jellegzetes "illatával", most savanykásabb a szaga is
2012. szept. 24. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
2012. szept. 24. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem akarok okoskodni, de a hasmenés nem a jellegére utal a székletnek, hanem a mennyiségére. Ha csak naponta egy kétszer van hígabb széklet akkor az nem hasmenés. Nekem tápszeres a manó és nálunk is előfordul, hogy savanykásabb és vizesebb.
2012. szept. 24. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem ettél valami olyat esetleg, amitől megváltozott a széklete?
2012. szept. 24. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:
minden pelusban van kaki. szőlőt ettem, lehet az volt a probléma. most olvasom, hogy az nem jó
2012. szept. 24. 14:52
 7/8 A kérdező kommentje:
a 3as válaszolónak köszi a linket, kicsit megnyugodtam :) elég sokat eszik a drága :)
2012. szept. 24. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért, mert te ettél valami olyat, ami "hashajtó" hatású. Ez esetben biztos, hogy a szőlő, attól még nekem is enyhe hasmenésem van, pedig csak 1 fürtöt ettem :-)

Babámnak mindig sokkal hígabb és gyakoribb a széklete, ha sok gyümölcsöt eszek. Nem csak a szőlővel van ez így. Pl. júniusban az eperszezon is meghajtotta szegényemet, pedig neki nyilván nem adtam még.

2012. szept. 24. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!