Tejpép kérdés, kérlek adjatok tanácsot!?
Figyelt kérdés
Kisfiam 4 hónapos, tejem már nem sok van, sőt, egy nap csak egyszer veszi el a cicit, ennyi! Tápszert kap, szépen fejlődik. 7600 gramm és 67 cm. Hozzátáplálást el kellett kezdenem 3 hósan, mert vérszegény volt, és a dokinő ezt tanácsolta! Most irt nekünk fel milumil tejpépet, azt mondta, ezt adjam neki, tápit csak reggel este!
Hogy adjam neki? Ha belekeverem a zöldségbe, gyümibe, ahhoz hány kanállal? Dobozán az van, hogy 2 evőkanál .De babaevőkanál? Jajj, annyira félek hogy valamit rosszul csinálok, segitsetek kérlek, ti hogy adtátok babátoknak? Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
2012. szept. 26. 13:26
1/1 anonim válasza:
Mivel az én babám anyatejes volt,vízzel kevertem.Te keverheted pl. a tápszerbe is,utána még mindig keverhetsz bele gyümölcsöt,amit már eszik.Az evőkanál,pedig rendes felnőtt evőkanál,de én volt,hogy mérlegen kigrammoztam neki,már ha volt a dobozon táblázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!