Ha sok a tejem, mit kezdjek vele? Nyíregyházi vagyok, úgy tudom, itt már nem lehet leadni.
Figyelt kérdés
sokat lefagyasztottam,de az utóbbi időben kiöntöm,a lányom 5 hónapos.#sok a tej
2012. szept. 26. 12:26
11/13 anonim válasza:
A fészbukon van egy csoport, keresd meg. Neve: Barát vagyok-Segíthetek? Ott lehet felajánlásokat tenni és kérni is.
12/13 anonim válasza:
És igen, tápszerrel etetem, ha nem lesz tejem. Orvos írja fel, nem vajákos asszony vagy boszorkány, szóval nem ördögtől való. Nem fogok vele ártani a babának. Ezt csak azért írtam le, mert ezt az oldalt sokan olvassák, és nehogy már elhiggyék neked, h az anyatej pótolhatatlan, mert ma már nem az. Csak te értékeled fel a saját tejedet, h az micsoda áldás. Hát, ha alig találsz rá valakit, aki elvigye, akkor talán mégsem az. Örülök, h valakinek segítettél, de fogadd el, h van aki másképp gondolkozik, másképp csinálja, és képzeld, ő is jól csinálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!