15 hónapos kislányom még nem jár, nem áll fel magától és meg sem tud állni kapaszkodás nélkül. Semmi jele nincs, hogy elindulna. Kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 13:06
1/20 anonim válasza:
szerintem igen, és főleg azért, mert a védőnőnek, illetve a gyermekorvosnak erre fel kellett volna figyelnie...
2/20 anonim válasza:
Szerintem menjetek orvoshoz. Én úgy tudom már 1 évesen kellene tudnia állni.
3/20 anonim válasza:
Kérdezd meg a gyerekorvost, de azért elmondok Neked valamit: az én férjem 18 hónaposan kezdett el járni.. Amúgy gépészmérnök lett belőle:)
4/20 anonim válasza:
Azzal nincs baj, hogy nem jár, de ülni és állni ennyi idősen már kellene. A gyerekorvos vagy a védőnő nem mondott semmit? Szerintem kérj beutalót a fejlődésneurológiára, ők majd beutalnak gyógytornára.
5/20 anonim válasza:
Az nem baj, hogy még nem jár egyedül, de felállnia már fel kéne. Az ágy rácsába kapaszkodva sem próbál felállni? Mindenképp szólj az orvosotoknak.
6/20 A kérdező kommentje:
ülni tud természetesen és fel is áll csak kapaszkodik még.Illetve közlekedik csak azt is kapaszkodva...Doki ,Védőnő nem kérdeztek semmit ,bár elég régen voltunk,de akkor mindenképpen elviszem.
2012. szept. 17. 13:25
7/20 anonim válasza:
Az én lányom is 15 hós. Én is aggódtam, mert az első gyerek 10 hósan indult el. De a második meg 13 hósan. Valami gond lehet a lábával, mutasd meg ortopédián.
8/20 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Ha áll és kapaszkodva tud menni, akkor azért nincs baj. 18 hós koráig kell elindulnia kapaszkodás nélkül. Hívd fel a védőnőd és kérdezz rá, de akkor tulajdonképpen még csak egyedül, kapaszkodás nélkül nem megy.
9/20 A kérdező kommentje:
Igen ,elnézést lehet,hogy rosszul fogalmaztam,csinál ő mindent csak kapaszkodva.
2012. szept. 17. 14:55
10/20 anonim válasza:
Én megnézteném egy Dévényessel. Gondolom kell mennettek a kötelező oltásra beszélj a dokival is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!