15 hónapos kislányom még nem jár, nem áll fel magától és meg sem tud állni kapaszkodás nélkül. Semmi jele nincs, hogy elindulna. Kezdjek aggódni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 13:06
11/20 anonim válasza:
15 hónapos kislányom még nem jár, nem áll fel magától és meg sem tud állni kapaszkodás nélkül. Semmi jele nincs, hogy elindulna. Kezdjek aggódni?
.........................
ülni tud természetesen és fel is áll csak kapaszkodik még.Illetve közlekedik csak azt is kapaszkodva...Doki ,Védőnő nem kérdeztek semmit ,bár elég régen voltunk,de akkor mindenképpen elviszem.
akkor most mi van? ellent mondasz magadnak!
12/20 A kérdező kommentje:
Mivel mondok ellent magamnak?Lehet,hogy neked van probléma a felfogásoddal.Leírtam,hogy nem jár önállóan....Kapaszkodás nélkül nem áll fel....Mindent csak kapaszkodva csinál...Mi nem érthető ezen.Egyébként meg tudom,hogy mit írtam tudok olvasni nem kell bemásolni.Ha kötegszel akkor menjél máshova vagy éld magad a férjeden.
2012. szept. 17. 16:41
13/20 anonim válasza:
Kérdező, te nem vagy komplett :O
Te vagy felháborodva?
Én csak nem értettelek, mert össze vissza írtál!!!!
Be is másoltam.
Nem böngésztem!
14/20 anonim válasza:
ha kapaszkodva felál ,és kézenfogva lépeget ,és tud ülni egyedül akor nincs baj ,ha ezeket nem tudja az a baj.
15/20 anonim válasza:
mindenképpen nézesd meg,de szerintem nincs gond ha csinál mindent csak kapaszkodva!Viszont azt nem értem mi az,hogy elég régen voltunk orvosnál,de akkor elviszem... amúgy is elkel vinned 15 hónaposan van egy kötelező védőoltás is arra sincs időpontotok?
16/20 A kérdező kommentje:
Azért voltunk régebben mert nem kellett semmilyen ügyben mennünk,de kb 1 hónapja voltunk(nekem ez már régebbennek számít)De nemsokára kérek időpontot,tudom h van egy kötelező oltás ,de szerintem én még az előtt elviszem.
2012. szept. 17. 18:39
17/20 anonim válasza:
Kötelező oltás 15 hónaposan van.
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi,ezt én is tudom nem ez volt a kérdés de mivel még nem töltötte be így még nem kapta meg
2012. szept. 18. 10:00
19/20 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódnod. Az én első kislányom 16 és fél hónaposan indult el önállóan. Akkor viszont már nem "csetlett-botlott", és nem egy-egy lépést tett, hanem folyamatosan járt. Minden gyerek fejlődési üteme más, így ha kapaszkodva mindent tud csinálni, ne aggódj. Ez nem verseny.:-) A második lányom még 11 hónapos sem volt, amikor elindult, tehát még testvérek között is óriási különbségek vannak.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást azóta már szalad utól sem tudjuk érni:)))Nem volt vele semmi gond:)
2013. jan. 22. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!