Miért akar mindenki belebeszélni abba, hogy hogy gondozzuk, neveljük a 12 hetes babánkat?
Hasfájós a pici, így sokat sír, nem hagyjuk sírni, felvesszük, a hasamon alszik éjjel, így melegítem a pociját, tud nyugodtan aludni. én így tartom jónak. nagymamám meg folyton azt vágja a fejemhez, hogy milyen szarul csinálom, milyen rossz anya vagyok, így nem lehet gyereket nevelni, már most el van rontva, stb. persze sz.rok rá, de azért rosszul esik. ráadásul közölte, h nem szereti, mert olyan sokat sír. mondtam neki, még szerencse, h nincs vele túl sokat. mózesben aludt a baba, elkezdte rángatni, mert ő majd ringatja, persze felébredt a kicsi, mégjobban rángatta, nem engedte felvenni, mert ő majd megmutatja, hogy csak hisztizik.
engem ezek tök kiborítanak. miért jó az neki, hogy cseszeget?
Bocsi a kérdésért?De...Mi a búbánatnak szólnak egyáltalán bele?Ezt most minden"beszólósnak" szól!Attól mert az első baba,miért nézik hülyének az embert?Azt gondolják,hogy úgy vállalok gyereket,hogy nem tudom mit kell csinálni?Többek közt,ha hülye lesz is a gyerek az én gondom!
A kérdezőnek...tudod,ha a nagymama nem szereti,mert sírós,az csak jóóóó a babának!Aki ilyet ki mer jelenteni,arra nincs is szüksége egy babának sem!
Enyém is hasfájós volt mind a kettő. Ringattam, hasamon altattam őket és lestem minden percet és pillanatot, hogyan könnyíthetnék a kínjaikon. Ahogy később múlt a hasfájás és nyiladozott az értelmük, úgy el is maradtak maguktól ezek a "kényeztetős" dolgok. Most sem fogom másképp csinálni a harmadikkal. Ja, és a nagyok nem lettek hisztisek és semmi gond nem volt velük!
Csak így tovább, ne hagyd hogy az anyai ösztöneidről mások lebeszéljenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!