Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy cicánk, akinek kicsiny...

Van egy cicánk, akinek kicsinye születedd, de az anya nem törődik a kicsivel. A kicsi nagyon hideg. Hogy gondozzuk? Fel szeretnénk nevelni.

Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 16:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
infralámpa + macskatej
2010. júl. 27. 16:29
 2/11 anonim ***** válasza:
sehogy:/ ha az anyja nemtörődik vele az azért lehet hogy a kiscica beteg.. az anya cica nélkül a kicsinek esélye sincs.. házilag nemlehet felnevelni.. anyatejre van szüksége hogy megkapja azokat a vitaminokat ami az életbenmaradáshoz szükségesek, és a betegségektől megóvják...
2010. júl. 27. 16:30
 3/11 anonim ***** válasza:
első körben bugyoláld be és vidd dokihoz, ha már ott vagy akkor macskatápszert is vehetsz neki
2010. júl. 27. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
tedd zsákba és csapd a földhöz :S
2010. júl. 27. 16:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
16:58 kár, hogy anyádnak anno nem jutott ez eszébe
2010. júl. 27. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:

17.04

:D jol beszélsz !!!

Amugy meg lehet menteni, de probálgasd hátha visszafogadja az anya, ha tényleg nem akkor állatorvos tápszer, macskatej stb... majd elmondja az orvos, nem tudom van-e lehetöeéged erre, ha nem higitott tejjel probáld ) ez az utolso lehet9ség ) fecskendövel, vagy nem is tudom hogy probáld etetni, de jobb lenne ha az anyja visszafogadná, rakd oda többször hozzá, mert nagyon nehéz öket igy táplálni

2010. júl. 27. 17:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen az lenne a legjobb ha próbálgatnád vagy pedig fél óránként vag yóránként kell cicatápszerrel etetni nekünk bejött. Ha nem sikerül akkor vidd állatorvoshoz háthaa tud segíteni. Szurkolok. Majd írd le a fejleményeket. :D
2010. júl. 27. 18:51
 8/11 anonim válasza:
Tedd meleg helyre. A cicatej összetétele lényegesen zsírosabb mint a tehéntej. Ha mesterségesen szeretnéd felnevelni (nem lehetetlen - én már csináltam) akkor 1 dl tejbe 1 mokkáskanál szőlőcukor és 1 mokkáskanál étolaj kell. Fecskendővel - nem egyszerű - lehet táplálni óránként. A popsijánál olajos vattával simogatsd - ezzel az anyacica nyalogatását helyettesítheted, mely ingerli pisilni és kakilni. Sok sikert. Nekem sikerült, szabadságra mentem, hogy mindig mellette lehessek. éjszakánként a hajamban aludt. Ő lett a világ legédesebb,leghűségesebb cicuskája.
2010. júl. 27. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Itt minden infót megtalálsz:

[link]

2010. júl. 27. 21:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Szegény macska meghalt. Mostmár nem lehet tenni semmit. Egyébként a macskánk olyan trehány, hogy megszűlt 5 kismacskát, ebből 1 maradt életbe, a többit ki se szedte a magzat burokból. A macskánknak amúgy nincs is teje. Megnézte az állatorvos. A kismacska pedig kihűlt. Nagyjából 30 fokos lehetett. Ott volt kint a hiedgbe a szegény :(
2010. júl. 27. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!