Anya macskát szoptatásra kényszeríteni jó ötlet? :S
Hát kényszeríteni nem jó ötlet.Mert lehet hogy bántani fogja őket vagy megfog téged karmolni.
Ha nem akkor kérdezzetek állatorvost :).Hátha tud segíteni ;)
Az előzőnek teljes mértékben igaza van.Nem szabad hogy gyereke legyen ha nem gondozza őket.
Amúgy az én 14 napos kiscicámnak már 5 napos korában kinyílt a szeme,de 9 naposan szokott nekik kinyílni.Az meg eszedbe ne jusson,hogy te nyitod ki a szemét.Kikell várni.
ha nincs más megoldás nyugodtan csinálhatod így addig ameddig a kicsik el nem fogadják a tápot de nagyon gyorsan rá kell szoktatnod őket a tápra napona 5-6x próbálj tápot adni nekik amíg el nem fogadják és igen normális hogy nem nílt még ki a szemük mivel 2 hetes korukban kezd kinyílni a szemük és már most elkezdheted langyos kamillás vízzel megtörölgetni a szemüket mert be fog gyulladni és ezt akkor is folytatni kell ha kinyílt a szemük kb egy hónapig vagy amíg váladékos a szemük
orvoshoz is vidd el őket mert amiatt h az anyjuk nem táplálja őket rendesen bajuk lehet az orvos lehet hogy tud adni valami olyan tápszert amit elfogadnak vagy valami vitanmint ami szükséges nekik jó dolog kikérni egy állatorvos véleményét is én is állatorvosnak tanulok csak így látatlan ban ennyit tudtam mondani remélem segítettem ha van még kérdésed így privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!