Van itt olyan, aki örökbe adta a babáját?
Hogy tudtok ezzel együtt élni? Nem nagyon rossz? Túl lehet ezen lépni?
16 éves vagyok és teherbe estem, tudom, felelőtlen vagyok, buta, nem kéne szexelni, de most teljesen tanácstalan vagyok és nem tudom mit tegyek.
"A lényeg az, hogy most még nem embrió hanem egy magzat. Brutálisan hangzik de olyasmi mint egy fejlődő daganat...szövethalmaz. Még csak néhány miliméter!!!"
HOGY LEHET ILYET ÍRNI??
14:27 esnek írnám,hogy pár nap múlva az EMBRIÓNAK szívmüködése lesz,dobogni fog a pici szíve és az anyuka már most táplálja,hiszen benne növekszik!!!!!
Kedves kérdező! Menj el egy nőgyógyászhoz és mint szakembertől kérdezd meg tőle, hogy pontosan mi az amire képes a benned fejlődő élet. Kérj bátran tanácsot. Kérdezz rá hogyan működik a terhességmegszakítás és lehet-e utána majd gyereked (természetesen lehet mivel már zselés tágítást használnak előtte és vákummal távolítják el). Egyébként nem fáj mert altatnak, semmit nem érzel.
El fogja neked magyarázni ténylegesen! Nem fog mellé beszélni és semmi érdeke nincs hazudni neked. Teljesen tudományos tény, hogy lehetetlenség, hogy érzékelje még az anyát. A daganat sem másból fejlődik mint a te testedből tehát azt is te táplálod. Ezért mondta hogy brutális a hasonlat, mert megdöbbentő, de valóban rengeteg a hasonlóság. Ne sipítozzatok hogy ,,jajj ne daganatozd le a gyerekemet úristen!" Mert nem másról beszélek, hanem arról a magzatról amiből MAJD KÉSŐBB LESZ az embrió, majd a baba. Ha megsértődtök hogy egy érzéketlen állapotot egy másik érzéketlen állapotú szövethez hasonlítok, ennyi erővel ha azt állítom, hogy a spermiumból a petesejt találkozásával lesz a kisbaba, joggal sértődjetek meg amiért leg*c*-tem a gyereketeket... Felnőttek lévén tanuljatok már meg párhuzamot keresni egy hasonlati példa és a téma között!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!