13hónapos lányom nem akarja megenni a tápszerét, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már kezdetek óta,vagyis mióta sikerült ki kísérletezni melyiktől nem fáj a hasa-azóta kapja ezt a tápszert(milumil),2-3hónapja estére a jó éjszakát tápszert kapja..ízlett is neki,de pár napja nem akarja megenni,löki el magától.Beteg is volt,-náthás akkor gondoltam azért nem kell neki,de most már jobban van,de nem változott semmi!!Sem a reggelit,sem az estit nem akarja enni,csak nyammog rajta,mintha nem ízlene neki...De akkor mit adjak neki??Próbálkozzak másik fajtával??
Tejet is próbáltam,az sem ízlik neki..://
2012. szept. 22. 10:04
11/13 anonim válasza:
Utolsó vok.: Közvetlenűl fürdés előtt eszi a tejpépet. Fürdünk és utána alszik is. Mondjuk iszik egy kis vizet alvás előtt de cumis üveget nem hajlandó a kezébe venni. Nekem ezzel is bajom van tudod, hogy ő ujjszopis és amint beteszem a kiságyba fogja a szuszi takaróját egyik kezével másikat meg szopizza :/ Így elvenni már semmit nem vesz el. Viszont neked ha meg megissza apa kakaóját akkor add azt neki.... Nekem mindig csak az számit hogy reggel este tejalapú legyen a pocijában. Ma este velünk szendvicsezett fürdés előtt. Így fürdés után nem tettem az ágyába hanem a nappaliban fetrengett a kanapén. Bevittem egy cumisüveg tápit, lesz lesz alapon :) És hát addig addig fetrengett míg a kezébe akadt és tv-zés közben megitta. Ez engem megnyugtat. Mondjuk én 14 hónap alatt jöttem rá ha kell neki valami úgyis kell. Ha meg nem kár erőltetni :)
12/13 anonim válasza:
Alvás. Azt pedig úgy csinálom hogy mindennap egyformán egymásután zajlanak az események...... Így mindig tudja hogy aludni kell. Meg amióta egyszer alszik délben 8kor már erősen fetreng a szőnyegen :)
13/13 anonim válasza:
Az én kislányom 10 hónapos 9,5 kiló, 8 hónapos koráig anyatejes volt és most a reggeli és esti tápiról is kezd leszokni.Napközben mindenfélét eszik, gyümölcs, hús, zöldség, tejpép stb. Sosem ízlett neki túlságosan a tápi, de most ott tartunk, hogy max 50 ml-t eszik belőle. Próbáltam kakaóval, hát az eredmény változatlan. Most a Beba 2-est használjuk. Azt mondják a Milumil más ízű, van erről esetleg valakinek tapasztalata? A gyerekorvosunk szerint jó lenne ha reggel és este inná még a tápi egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!