Tényleg olyan ritka, hogy egy 15 hónapos még esténként cumisüvegből issza a tápszerét?
A szintén 15 hónapos fiam még reggel-este cumisüvegezik.
A szomszéd 16 hónapos kisfiú szintén.
A 2,5 éves szomszéd kislány reggel bögréből issza a tejet/kakaót, de este még cumisüveg van.
Jaj de utálom ezeket a szövegeket hogy " ehhez ő már nagy" agyamra megy de tényleg:))) Bocsánat a kifakadásért, ezt mi is mindig megkapjuk/megkaptuk.
Őszintén, ha TUD inni pohárból is még 15 hónaposan ez sem elvárás amúgy, nem fogyatékos, nem rossz a foga, ott vagy vele és nem felügyelet nélkül issza egyedül fekve mondjuk akkor mégis MI A FENÉT árthat az a cumisüveg napi 1x???
Az én fiam 4 éves, a lányom 2. Mindkettő cumisüvegből vagy csőrös itatóból kapja a tejet reggel-este.
Nem halnak bele, köszönik, egészségesek gyönyörűek a fogaik és semmi bajuk:)
De már megszoktam hogy ezt titkoljuk mások előtt mert állandóan megjegyzést kapunk.
A másik téma a babakocsizás volt, miszerint a 2 éves gyerekem miért nem sétálgat kilométereket, minek kell neki babakocsi, mert már nagy hozzá.
Hagy döntsem el én:)
Na bocsánat kicsit off is voltam.
20 hós, még cumiüvegből issza a tápit.
Nem bírom az ilyen dumákat, hogy ehhez már nagy egy gyerek. Ha az esik jól neki, hogy cumisüvegből igyon, akkor miért ne. Bár az enyém nem alszik el rajta, utána este még elmegyünk fogat mosni. De ha elaludna, sem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!