Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tegnap már feltettem ezt a...

Tegnap már feltettem ezt a kérdést, de nem kaptam rá választ. Miért van a babám ínye a szemfogaknál bedagadva?

Figyelt kérdés
Kislányom 6 hónapos lesz, és a szemfogánál nagyon duzzadt az ínye, az mitől lehet? Nincs még egy foga sem, de nem az első két metszőnek kellene először jönni??
2012. szept. 21. 08:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem könyv szerint fognak jönni a a fogai gyermekfüggő a dolog
2012. szept. 21. 08:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A babák fogai nem olvassák, hogy melyik fognak kell először kijönni. Nem előírás szerint jönnek. A babádnál lehet, hogy a szemfog jön először. De ez teljesen normális dolog.
2012. szept. 21. 08:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert akárkitől eddig megkérdeztem azt mondta az lehetetlen, hogy a szemfog jöjjön először. Védőnő szerint a szemfog csak másfél éves kor után jön ki!
2012. szept. 21. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én lányomnál a bal alsó 2-es jött ki elsőnek. Olyan volt vele, mint egy kis banya :) Még nincs 1-éves, de kint van a bal alsó szemfoga is a többi mellett.
2012. szept. 21. 08:16
 5/8 kíváncsicska ***** válasza:
A lányomnak is nagyon látszik a szemfoga.Már kint van az alsó és a felső metsző.Mikor megláttam hogy a szemfog fehéredik azt hittem az jön ki de nem a felső oldalsó metszők érkeztek meg.Szóval lehet csak látszik és bántja de nem hinném hogy az jön ki először de nem lehetetlen.
2012. szept. 21. 08:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Én lányomnak is már 6 hós kora óta nagyon meg van dagadva az ínye a szemfogánál, olyan mintha kb. holnap át akarna törni, de 6 hósan neki a két alsó középső foga bújt ki először.

Most 8 hós és még mindig duzzadt a szemfogánál az ínye, de most már nem hiszem hogy ki is bújik egyhamar.

2012. szept. 21. 10:31
 7/8 anonim ***** válasza:
A II-es metsző jön neki valószínűleg,nálunk is így volt. Én is a szemfogra gyanakodtam,de végűl nem az lett.
2012. szept. 21. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek elég viccesen nézett ki a babája, amikor még csak a szemfogai voltak kint :) Az ő lánya se olvasta a könyveket... Kis vámpír lett a csajsziból.
2012. szept. 21. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!