11 hos manóm lábára rádőlt a puff, és rögtön belilult neki. de se bedagadva, se nem fáj és megy vele. Szerintetek miért lilult be annyira gyorsan? Mi az oka?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 12:42
1/7 anonim válasza:
Mert kicsi és sokkal hamarabb meglátszik rajta minden. Nyugi, lesz még rajta sok sok folt :)
2/7 A kérdező kommentje:
akkor nincs eltörve?zuzódva?hu de beparáztam!
2012. márc. 6. 12:49
3/7 anonim válasza:
Fiatal, ezért vékonyka a bőre, és jobban látszik. Majd ha olyan öreg lesz, mint mi, nem lilul olyan gyorsan. Ha nem fájlalja és nem dagad, nincs gond.
Ha vérzékenységre gondolsz, az már réges rég kiderült volna.
4/7 anonim válasza:
Azért lilult be, mert valószínű megrepedt egy vér ér, és a egy kis vér kifolyat a szövetek közé.Minden ütés utáni foltnál ez van, és azért kezdi változtatni a színét,mert alvad a vér, illetve bontja szét a szervezet.
Amit tudok ajánlani, hogy körömvirág krémmel kezd el kenni(a tömény,sárga színűvel) így nagyon hamar el fog múlni!
Kisfiam vasárnap nagyon durván nekiesett a fal élének, ugyan így egyből belilult a kis homloka.Elkezdtem kenni és már tényleg alig látszik,pedig azt hittem durva folt lesz!
5/7 A kérdező kommentje:
a lábfeje volt ami belilult!köszike a gyors választ!akkor megnyugszom!nem dogad és semmi!köszike
2012. márc. 6. 12:52
6/7 anonim válasza:
Kábé fél órára bízták rám a keresztfiam, amikor is mentünk ki pisilni és egy kicsit (nem nagyon) beverte a fejét a WC ajtajára. Mégcsak nem is sírt, csak felszisszent! Mire megjöttek a szülei a gyerek fél feje vörös, és lila volt, és hatalmas púp volt rajta, majdnem elájultak!!!! :) Tényleg nagyon ramatyul nézett ki, ő meg csak vigyorgott a lila púp alatt! Ilyen korban még lilulnak rendesen.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek!
2012. márc. 6. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!