Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt valaki babájának könnycsa...

Volt valaki babájának könnycsatorna átmosása,8 hónapos kor felett?

Figyelt kérdés
Hogy zajlott? Elkábították, vagy csak lefogták?
2012. szept. 20. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:

off leszek

A kislányomnak is nagyon el van dugulva a könnycsatornája és állandóan gennyezik, főleg ha utcára megyünk, de a doki még várni akar, hogy majd elmúlik magától. Most 3 hónapos. Nektek eszerint nem múlt el vagy te nem akartad hamarabb az átmosást? Én most nagyon afelé hajlok, mert ez így nem állapot, féltem a szemét.

2012. szept. 20. 13:30
 2/5 A kérdező kommentje:

A nagyobbik fiam kinőtte 6 hónapos korára. Ezért vártunk vele, mert a gyerekorvos szerint "ki kellett volna nőnie". Hát nem tette. Azóta folyamatos kötőhártya gyulladás, megfázás. Megpróbáltunk még egy szemcseppentéses kúrát is, hátha elvékonyodik annyira az a hártya benne, hogy magától megoldódik a helyzet. Nem sikerült. :-( Úgyhogy most nincs más választás, irány a Heim Pál Kórház.

Egyébként ha lenne még egy babám, akinek hasonló problémája van, 4-5 hónaposan tuti elvinném átmosatni, nem várnák eddig. Ez így nem állapot.

2012. szept. 20. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
6 hónapos korára múlt el a nagyobbnak? Az is nagyon sok idő, még csak a felénél vagyunk. Addig tiszta genny lesz? Tényleg nem állapot, féltem a szemét, egyfolytában törölgetem, szemcsepp, homeopátia, mindent megpróbáltam. menyire gennyes a kicsinek? Semmit nem javult? Suzerintem nem altatják. A barátnőm kislányát csak le kellett fogni és pár mp volt az egész művelet. Az a visszatartó erő, hogy állítólag fáj a babáknak. Na de több hónapig csipásan, gennyes összeragadt szemmel lenni sem oké.
2012. szept. 20. 13:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Volt amikor jobb volt, napi 1x kellett csak megtörölnöm, volt amikor reggel úgy ébredt hogy nem bírta szétnyitni a szemét. A kötőhártya gyulladások is a sok könny miatt vannak, amiben jól érzik magukat a bacik. :-(

Nem altatják, csak elbódítják valamivel. Legalábbis ezt mondta az egyik ismerősöm, mert már olyan erő van bennük ennyi idősen, hogy nem lehet lefogni. Ezért is kérdezem, hogy ez tényleg így van? Vagy lepedőbe tekerve le tudják még fogni 8-9 hónaposan is?

2012. szept. 20. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 8,5 hónapos volt a kislányom mikor átmosták a könnycsatornáját. Nálunk nem altattak, kábítottak, csak lefogták a fejét, átmosták és mehettünk haza. Minket nem engedtek be, de jobb is, mert én nem bírtam volna elviselni, hogy lefogják.
2012. szept. 20. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!